""
""

Ognjenović: Inicijativa, posed, gol... A onda smo pali

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.05.17. | 21:43

Na nama je da unapredimo igru, popravimo nedostatke iz drugog dela i da se što bolje pripremimo za Nemačku", istakao je selektor kadeta Srbije

Kadeti Srbije pobedom nad Republikom Irskom (1:0) počeli su takmičenje na prvenstvu Evrope u Hravtskoj, a selektor Perica Ognjenović bio je zadovoljan prikazanim u prvom poluvremenu, ali je rekao da je u nastavku došlo do pada i da je to nešto na čemu će raditi pred sledeći meč sa Nemačkom.
"Dobro smo otvorili utakmicu, imali inicijativu i veći posed lopte. U drugom delu je usledio blagi pad. Najvažnije je da smo pobedili i stekli samopouzdanje koje će biti izuzetno značajno za nastavak prvenstva. Imali smo fizički snažnog protivnika, koji ima dugi niz pobeda i igra fudbal koji nam ne odgovara. Čestitam igračima na pobedi. Na nama je da unapredimo igru, popravimo nedostatke iz drugog dela i da se što bolje pripremimo za Nemačku", istakao je Ognjenović.

Izabrane vesti

Strelac jedinog pogotka na utakmici Željko Gavrić istakao je da trijumf mnogo znači Orlićima zbog samopouzdanja i da mu je drago što je gol dao posle prekida.
"Bili smo bolji u prvom delu susreta, imali smo nekoliko prilika, ali ne i dovoljno sreće da postignemo gol. U nastavku je Irska preuzela inicijativu, međutim, mislim da smo imali adekvatan odgovor, što pokazuje i krajnji rezultat. Srećan sam zbog gola, a naročito što je postignut iz prekida, njihovog najjačeg oružja. Pobeda nam mnogo znači zbog samopouzdanja i uz neke korekcije mozemo jos bolje da odigramo u narednim utakmicama", istakao je Gavrić.

Srbija meč drugog kola igra protiv Nemačke u nedelju 7. maja od 12 sati, takođe u Kostreni.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EP za kadeteIrskakadetska reprezentacija SrbijePerica OgnjenovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara