"Mamadu Sako protiv Endija Kerola"
"Mamadu Sako protiv Endija Kerola"

Oglas na Enfildu: Sako na lageru, ima li zainteresovanih?

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.08.16. | 12:21

Doduše, opcija je samo pozajmica

Mamadu Sako protiv Endija KerolaPonašanje koje se baš i nije dopalo Jirgenu Klopu, pa i povreda Ahilove tetive zbog koje je propustio veći deo priprema. Žoel Matip i Ragnar Klavan iskoristili su priliku, pa je Mamadu Sako izgubio mesto startera u prvih 11, a po svemu sudeći i ormariš u Liverpulovoj svlačionici. Engleski mediji, naime, pišu da na Enfildu ozbiljno razmišljaju da Sakoa, već iskusnog francuskog reprezentativca, pošalju u neki manji klub na pozajmicu.

Naravno, ne znači to da je 26-godišnji štoper već završio eru u dresu Redsa, ali kako nije u prvim Klopovim planovima, a jeste fizički nespreman zbog kasnog, da budemo precizni jučerašnjeg povratka u trenažni proces, procenjeno je da bi mu pametnije bilo da ode negde na pozajmicu i sakuplja minute.

Izabrane vesti

Osim u slučaju da se pojavi neko ko bi bio spreman da istrese ozbiljnu svotu novca kako bi otkupio Sakoa. Kako ga je Liveprul platio 19.000.000 evra, malo ko se nada takvom raspletu, iako su Englezi osnaženi novim ugovorom o TV pravima počelo da se razbacuju milionima.

Bilo kako, Klopov štoperski tandem činiće Dejan Lovren i Matip,  Klavan će biti prva zamena, s tim da se harizmatični Nemac uzda i u talenat engleskog U21 reprezentativca Džoa Gomeza. Ali i on je imao istu povredu kao i Sako, pa će morati da bude strpljiv.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMamadu SakoLiverpulletnji prelazni rok 2016EvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara