"Slavlje Romantičara"
"Slavlje Romantičara"

OFK ubacio u brzinu, na Karaburmi pao Novi Pazar

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.08.14. | 19:44

Ivica Jovanović i Aleksandar Čavrić slomili otpor gostijućeg tima – 3:2

Slavlje RomantičaraDruga uzastopna pobeda za OFK Beograd i drugi uzastopni poraz za Novi Pazar. Plavi na Omladinskom stadionu nisu uspeli da isprate ritam Romantičara pa se kući vraćaju pognutih glava – 3:2 za OFK.

Domaćin je celim tokom meča kontrolisao zbivanja na terenu, ponajviše zaslugom raspoloženog Ivice Jovanovića, koji je postigao prvi i namestio da druga pogotka OFK Beograda. Ništa gori nije bio ni Aleksandar Čavrić, koji je odbranu Pazaraca sve vreme stavljao na muke, pa kraj imena 20-godišnjeg napadača stoje jedan postignut i jedan namešten gol.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Pazarci su se prepustili inicijativi domaćini i bili statični sve do gola sa penala, koji im je dao vetar u leđa, ali nedovoljno jak za potpun povratak, pa bodovi ostaju na staroj Karaburmi.
"Veliko je zadovoljstvo pobediti ovakvu ekipu sa ovako mladim timom kakav je OFK Beogradov. Odlučili smo se za duge lopte, preskočili sredinu, ali i odbranu protivnika. Postigli smo gol i posle sačuvali prednost, ali jedina greška je što smo dozvolili Pazarcima da se veoma lako vrate u igru", sumirao je utiske trener pobedničkog tima Dejan Đurđević.

Šef struke Novog Pazara Dragi Kanatlarovski očekivano manje raspoložen za priču.
"Znali smo da nas čeka teška utakmica, da imamo dobrog protivnika, ali nismo smeli da im dozvolimo da povedu posle lopti maltene sa centra igrališta. Posle smo igrali malo bolje, imali par dobrih akcija, možda i zaslužili remi".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar ČavrićDejan ĐurđevićDragi KanatlarovskiIvica JovanovićFK Novi PazarOFK BeogradSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara