Odvešće ga u top klub i zaraditi brdo love

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.04.18. | 12:29

Irving Lozano potpisao za poznatog menadžera

Samo jedna sezona na tlu Evrope bila je dovoljna da Irving Lozano pokaže šta zna. Mladi Meksikanac je možda i najzaslužniji pojedinac što se titula prvaka Holandije vratila u Ajndhoven, jer je sa 16 golova i 11 asistencija kumovao slavlju PSV-a u Erediviziji.

Odmah posle krunisanja Lozano je potpisao ugovor kojim nagoveštava i skori rastanak sa Filipsovcima. Talentovani napadač promenio je menadžera i dogovori saradnju sa Minom Rajolom, jednim od najuticajnijih agenata u svetu fudbala. S obzirom da su kroz njegove ruke prošli asovi poput Zlatana Ibrahimovića, Pola Pogbe, Marija Balotelija, Romelua Lukakua, Đanluiđia Donarume i Marka Veratija jasno je da Lozano može da računa da će u bliskoj budućnosti potpisati za neki od moćnijih svetskih klubova. Bez obzira što je ugovorom vezan za Holanđane do 2023.

Izabrane vesti

Ovakav razvoj događaja je, istovremeno, neka vrsta poruke PSV-u da neće moći da će, koliko već ovog leta, ostati bez svoje zvezde. Posebno ako se ima u vidu da mu je tržišna cena između 40 i 50.000.000 evra, što je za mnoge klubove - jeftino.

A kvalitetno.

Da ne pominjemo da će Mino Rajola sebi obezbediti fantastičnu proviziju...

FOTO: Action images


tagovi

Mino RajolaIrving Lozano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara