"Srnić, Ibanjez, Le Talek, Donald, Parker, Katai i Ahčin"
"Srnić, Ibanjez, Le Talek, Donald, Parker, Katai i Ahčin"

Odstranjivanje viška u Zvezdi: Ponovo taj Džošua Parker

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.05.16. | 10:03

Da li će reprezentativac Antigve i Barbude ovoga leta konačno napustiti stadion Rajko Mitić

Srnić, Ibanjez, Le Talek, Donald, Parker, Katai i Ahčin

Crvena zvezda uveliko radi na konsolidaciji finansijskog stanja, pa igrač na kojeg se ne računa, a nalazi se na platnom spisku kluba, predstavlja ogroman teret za i onako limitiran budžet srpskog šampiona. Upravo je takav primer Džošue Parkera, kome ugovor u Ljutice Bogdana ističe u decembru ove godine, ali bi on, prema pisanju Žurnala, mogao da napusti klub već ovog leta.

Izabrane vesti

Naravno, sve će zavisiti od toga da li će reprezentativac Antigve i Barbude uspeti da pronađe novi klub, jer se ni u prethodnim nije previše proslavio, a u Zvezdi su mu najviše zamerali to što se nije u potpunosti pridržavao profesionalnih obaveza.

Parker (25) je na stadion Rajko Mitić stigao u januaru 2015. godine i potpisao dvogodišnji ugovor, a prvi deo prošle sezone proveo je na pozajmici u Aberdinu, nakon čega mu je uprava crveno-belih ponudila raskid saradnje, ali je on to odbio uz obrazloženje da nije zadovoljan ponuđenim uslovima.

Sličnu mogućnost imaće i ovog leta, pa ostaje da se vidi da li će je iskorstiti ili će sačekati januar i kao slobodan igrač pokušati da pronađe tim u kojem bi nastavio profesionalnu karijeru.

Parker je ponikao u Kvins Park Rendžersu, a kasnije je igrao još ui Nortemptonu, Vikobmu, Odlamu, Oksfordu i Domžalama, nakon čega je stigao na Marakanu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaDžošua ParkerFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara