"Marčinjak na utakmici PSŽ - Barselona"
"Marčinjak na utakmici PSŽ - Barselona"

Određene sudije za četvrtfinale Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.04.17. | 11:38

Marčinjak u Torinu, Orsato u Dortmundu

Marčinjak na utakmici PSŽ - BarselonaU utorak su na programu prvi mečevi četvrtfinala Lige šampiona, a UEFA je danas objavila imena sudiija koje će deliti pravdu na utakmicama u Torinu i Dortmundu.

Pištaljka na susretu Juventus - Barselona poverena je Šimonu Marčinjaku. Reč je o poljskom sudiji koji je tri puta u dosadašnjoj karijeri vodio utakmice italijanskog prvaka i - bitan podatak za one koji će se kladiti - na tim susretima je uvek prošla igra 0-2 gola. Marčinjak je u sezoni 2014/2015 bio glavi na meču grupne faze Lige šampiona, Juventus - Malme (2:0), jesenas je sudio na Žerlanu, kad je Juve savladao Lion (1:0), dok je prošle sezone delio pravdu na utakmici Sevilja - Juventus (0:1).

Izabrane vesti

Što se tiče Barselone, ona po ružnom pamti Marčinjaka. Ne toliko zbog njegovh grešaka, nego po tome što je 14. februara vodio prvi susret osmine finala elitnog kupa, u kome su Katalonci pretrpeli katastrofu na Parku prinčeva (0:4) da bi u revanšu zgromili PSŽ (6:1).

Arbitraža susreta Borusija - Monako poverena je iskusnom Italijanu Danijeleu Orsatu. Nikad u karijeri nije sudio ni Milionerima, ni Kneževima, a ove sezone delegiran je za pet mečeva Lige šampiona.- Poslednji put pre četiri sedmice u Lesteru, kad je domači tim eliminisao Sevilju.

U sredu su na programu utakmice Bajern - Real i Atletiko - Lester.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Danijele OrsatoEvropaLiga šampionasudija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara