""
""

ODOŠE TALENTI: Partizanova braća blizanci Marković otišli u poljsku Koronu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.01.13. | 15:31

Vanja i Ivan Marković nisu bili zadovoljni šansom u Partizanu i karijeru nastavljaju u Poljskoj

 

Nastavlja se oseka talenata iz srpskog fudbala. Posle Partizanovog omladinca Saše Ivkovića na koga su kandže bacilli italijanski klubovi i Zvezdinog golmana Ratska Šuljagića koji je pojačao Štutgart, Srbiju napuštaju i Partizanovi omladinci, inače braća blizanci Ivan i Vanja Marković.

Izabrane vesti

Poljski mediji javljaju da su braća marković doputovala u Poljsku gde će uskoro potpisati ugovor sa tamošnjim prvoligašem Koronom. Inače, Markovići su fudbalsku školu prošli u Holandiji gde su čak bili i na širem spisku mlađih reprezentativnih selekcija. Potom su se vratili u Zemun iz koga su stigli u Partizan. Ipak, očigledno da nisu bili zadovoljni razvojem situacije i odlučili su da ne čekaju na debi u prvom timu.

Vanja igra na poziciji centralnog veznog, dok je Ivan napadač. Obojica su nedavno napunili 18 godina.
“Znam da su tražili papire da odu, ali ne znam dokle se tu stiglo. Ovih dana su bili praznici i stvarno nisam upućen u detalje”, kratko nam je odgovorio Nedeljko Kostić, direktor Partizanove skauting službe i nekadašnji direktor omladinske škole crno-belih.

Prošle godine su Markovići bili članovi omladinske selekcije, a igrali su i u večitom derbiju pre godinu dana kada je Partizan savladao vršnjake iz Zvezde sa 4:2. 

Piše: Aleksandar Gligorić
aleksandar.gligoric@mozzartbet.com

(FOTO: Fejsbuk)


tagovi

Ivan MarkovićKoronaFK PartizanSrbijaSuperligaVanja Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara