"Lamar Odom"
"Lamar Odom"

Odomovo posrnuće: 75.000 na prostitutke, kokain, konjak, 10 pilula vijagre…

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.10.15. | 10:19

Situacija nešto bolja, ali i dalje kritična

Lamar OdomMali znaci napretka, ali situacija je i dalje napeta, a stanje još uvek nesvesnog Lamara Odoma kritično. I dok se kolege košarkaši mole za njegovo zdravlje, javnost se čudi njegovom moralnom posrnuću. U javnost je naime procurio snimak policijske komunikacije u kome se čuje kako se govori o tome da je NBA zvezda, pre no što se obezdanila u bordelu u Nevadi , konzumirala kokain i to uz makar 10 pilula za seksualnu potenciju pritom sve to zalivajući konjakom.

Vlasnici “Ranča ljubavi” naravno negiraju da su o tome mogli da znaju bilo šta, jer tamo su narkotici "najstrože zabranjeni". Ali zato je Odomu dozvoljeno da za samo tri dana u tom bordelu potroši celoh 75.000 dolara! Za te pare je dobio dve "dame" koje su ga pratile non-stop i ispunjavale "sve njegove potrebe", kako je to slikovito objasnio menadžer bordela.

Izabrane vesti

Tamo je inače Odom navodno bio prvi put, ali mu je zato uprava izašla u susret. Na “Ranču” je naime moguće ostati najviše pet dana, ali je dvostrukom osvajaču šampionskog prstena NBA lige boravak produžen na celu nedelju.

Odom nije izdržao ni četiri dana. Pretrpeo je najmanje jedan srčani udar, priključen je na respirator, mozak je pretrpeo oštećenje. Doktori se ne usuđuju da daju prognoze o sudbini proslavljenog košarkaša.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaLamar Odom

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara