"Žoao Mario"
"Žoao Mario"

Odličan posao Vest Hema: Evropski prvak za milionče, za ostalo - dogovorićemo se!

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.01.18. | 18:32

Žoao Mario ide u London

Žoao MarioVrlo dobar je bio u prvoj sezoni, potpuno propao u drugoj u Milanu. Prijateljski rastanak bio je želja obe strane, a sada se čini se i dogodio. Barem privremeni, jer će Žoao Mario narednih šest meseci provesti na pozajmici u Vest Hemu!

Italijanski mediji listom javljaju da je Inter pristao na Vest Hemovih 1.200.000 evra za tu pozajmicu, pošto su se dva kluba celo jutro natezali oko “tričavih” 150.000 evra. Nerazuri su na kraju uspeli da izboksuju popust od 50.000.

Izabrane vesti

Međutim, pravo natezanje će tek uslediti, jer je Vest Hem zadržao i opciju da na leto otkupi portugalskog reprezentativca. Pominjalo se prvo 30.000.000, pa 40.000.000, ali sada se navodi da će se ceni tek raspravljati, odnosno da će ona zavisiti od toga kako se Mario bude snašao u Premijer ligi. Doduše, ostrvski izvori i dalje veruju u prvobitnu informaciju, da će Vest Hem moći da ga otkupi za 30.000.000.

Osvajač titule evropskog prvaka iz 2016. godine nesumnjivo je dobar igrač, ali je u poslednjih šest meseci bio u potpunom kontra ritmu. Nije baš bio ni za dolazak u Vest Hem, nadajući se da će mu ugovor ponuditi neki od klubova koji igraju Ligu šampiona. Kako se to nije desilo, prihvatio je ono što mu se nudi.

U Interu svakako ne bi igrao, a nije želeo da rizikuje i mesto u portugalskom timu za Mundijal u Rusiji.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoao MarioSerija APremijer ligaItalijaInterEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara