""
""

Odlaže se Skupština Partizana: Upravni odbor crno-belih imaće samo jednog kandidata za predsednika

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.12.14. | 19:12

Novi termin 23. decembar, u ponedeljak će se znati konačan stav aktuelnog rukovodstva

Iako je bila zakazana za 16. decembar, Skupština Partizana održaće se sedam dana kasnije od prvobitnog termina. Na Sekretarijatu crno-belih dogovoreno je da se sednica najvišeg klupskog tela prolongira i održi 23. decembra u prostorijama Sportskog centra Zemunelo.

Izabrane vesti

Do pomeranja je došlo usled nemogućnosti da uprava kluba iz Humske 1 usaglasi stavove po pitanju jedinstvenog kandidata na izborima, zbog čega kasne i kandidacioni zborivi, na kojima će se birati skupštinski delegati, pa je kompletna izborna procedura odložena za početak naredne sedmice.
„Dogovorili smo se da u ponedeljak održimo još jedan Sekretarijat, istog dana i sednicu Upravnog odbora, na kome bi konačno trebalo da se precizira ime kandidata uprave u susret predsedničkim izborima.  Posle toga, od srede, kreće održavanje kandidacionih zborova, kako bi se formirao novi skupštinski saziv. Do odlaganja je došlo iz želje da se svi delegati na vreme upoznaju sa materijalima za sednicu Skupštine, koja će se, po najnovijim informacijama, održati 23.decembra“, predočio je za MOZZART Sport Mile Jovičić, potpredsednik Partizana, član Radne grupe za srpvođenje izbora, ali i jedan od kandidata za naslednika Dragana Đurića.

Preostala dvojica, trenutno, su takođe članovi Upravnog odbora crno-belih, Zoran Popović i Albert Nađ ispred „Grupe Albert Nađ“, zbog čega se postavlja logično pitanje ko od njih u ovom trenutku uživa najveće poverenje aktuelnog Upravnog odbora i postoji li mogućnost da se sva trojica pojave na skupštinskom zasedanju kao kandidati uprave.
„Ne bih da govorim u ime drugih, mogu samo da iznesem lični stav da bi bilo besmisleno da Upravni odbor ima više od jednog kandidata“, dodao je Mile Jovičić.

Mada će narednog ponedeljka biti poznat jedinstveni kandidat sadašnjih čelnika, prema Statutu Partizana postoji mogućnost da neko od članova Skupštine na samoj sednici 23. decembra podnese kandidaturu i zato je bitno ko će uopšte ući među 65 delegata. Otuda i veliki značaj kandidacionih zborova, na kojima se biraju delegati iz aktiva društveno-sportskih radnika (31 član), aktiva bivših igrača i Radne zajednice (29 članova) i aktiva navijača (pet članova).

(FOTO: MN Press)


tagovi

Mile JovičićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara