"Piter Odemvingi"
"Piter Odemvingi"

Odemvingi: Čelnici VBA su licemeri i lažovi

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.02.13. | 00:08

Nigerijac besan jer mu je propao transfer u Kvins Park Rendžers i tvrdi da je na sumnjiv način došao u Englesku

Piter Odemvingi

Napadač Vest Bromvič Albiona Piter Odemvingi optužio je čelnike tog kluba da su licemeri i lažovi. On tvrdi da mu je klub dao zeleno svetlo za pregovore sa Kvins Park Rendžersom.

Izabrane vesti

Nigerijski napadač već je sebe video u dresu KPR-a, međutim ulazak u Loftus Roud mi je odbijen jer je transfer bio otkazan.

Ali, 31-godišnji Odemvingi tvrdi da je tehnički direktor Vest Broma Den Ašvort dao svoj pristanak što se tiče transfera.

Takođe, Nigerijac smatra da tokom njegovog dolaska iz moskovske Lokomotive 2010. godine nije bilo sve čisto. „Došao sam u klub na neprofesionalan način. Nisam dobio nikakvu pismenu dozvolu od Lokomotive kada sam dolazio u VBA. Stigao sam i odradio lekarske preglede. Mislim da tada nije bilo sve profesionalno“, rekao je Odemvingi.

Kada je upitan da li je Ašvort odobrio transfer Odemvingi je rekao: „Jeste. On može sada da negira jer mora da izgleda dobro u ovoj situaciji“.

Menadžer VBA Stiv Klark bio je iznenađen kada se Nigerijac pojavio na Loftus Roudu. „To je totalna ludost da se pojavi u KPR-u jer dogovor nije postignut. Da sam ja Piter bacio bih se u potragu za novim agentima“, rekao je Klark.

(Foto: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaPiter OdemvingijePremijer ligaVest Bromvič Albion

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara