""
""

Ode Maskerano za platu od 7.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.12.17. | 10:47

I Barselona će zaraditi

Havijer Maskerano je jednom i po nogom van stadiona Nou Kamp. A po svemu sudeći njegova naredna destinacija biće - Kina.

Ranije se pominjala mogućnost da se argentinski štoper preseli u Aziju, sad je i konkretizovana, pošto katalanoski Mundo deportivo prenosi informaciju da je 33-godišpnji defanzivac dobio unosnu ponudu Hebeja. Klub na čijoj klubi sedi Manuel Pelegrini ponudio je Maskeranu ugovor na osnovu kojeg bi zarađivao 7.000.000 evra godišnje. Neto. Što je za 1.000.000 više od trenutnih primanja u Barseloni.

Izabrane vesti

Ako Maskerano pristane, nema sumnje da će ga i Barsa pustiti. Pogotovo što isti izvor navodi da bi i ona sjajno zaradila. Dobila bi 10.000.000 evra na ime obeštećenja s obzirom da nekadašnjem prvotimcu River Plate, Korintijansa, Vest Hema i Liverpula ugovor ističe na leto 2019.

Postoji, doduše, mala šansa da se Maskerano predomisli, jer mu se nudi mogućnost da zaigra za Barselonu dok se ne oporavi Samuel Umtiti, međutim, čini se da će, kao i kod većine zvezda koje su prešle zenit karijere, finansijse odigrati važniju ulogu od sportskih ambicija.

(FOTO: Action images)


tagovi

Havijer MaskeranoHebejPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara