""
""

Od Liverpula, do Večnog grada: Roma ozbiljno zagrizla za Markovića!

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.05.15. | 17:23

Mladi napadač Čukaričkog, koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, a prošle godine bio na treninzima Redsa, želja direktora Vučice Valtera Sabatinija

Sportski direktor Rome Valter Sabatini neprekidnu potragu za svetskim talentima u ovom trenutku fokusirao je na mladog napadača Čukaričkog Luku Markovića (15), oko čijeg su angažmana, prema pisanju italijanskih medija, već obavljeni kontakti sa pozitivnim rezultatima.

Izabrane vesti

Marković je ponikao u Crvenoj zvezdi, a početkom prošle godine boravio je u Liverpulu, gde je trenirao i odigrao nekoliko kontrolnih utakmica za vršnjacima rođenim 2000. godine.

Sa Redsima tada očigledno nije postignut dogovor, ali se čini da je Roma sada ozbiljno zagrizla, pa bi talentovani fudbaler karijeru mogao da nastavi u Večnom gradu.

Vučica je poslednjih nekoliko prelaznih rokova posvetila upravo dovođenju talentovanih fudbalera, pa su dres Đalorosa već zadužili Golubović, Paredes, Sanabrja Beriša, a za 5.000.000 evra već je otkupljena i velika nada argentinskog fudbala Ezekijel Ponse.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaLuka MarkovićItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara