""
""

Očajnom Milanu ni Sedorf ne pomaže: Udineze ih eliminisao iz kupa Italije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.01.14. | 23:01

Rosoneri vodili sa 1:0, ali su Zebrete režirale preokret, a mladi Niko Lopez pokazao zašto ga smatraju budućom zvezdom Serije A

Milanovim mukama se kraj ne nazire. Ni dolazak Klarensa Sedorfa nije otkolnio more problema koje ima ova limitrana ekipa. Par dana posle mukom izvojevane pobede protiv Verone na Profesorovom debiju, Rosoneri su večeras vraćeni u surovu realnost. Udineze je bio dželat na San Siru i eliminisao Milan u četvrtfinalu Kupa Italije.

Izabrane vesti

Da stvar po Milan bude još gora, eliminisani su od ekipe koja je pored njih u najgoroj formi u Seriji A i koja je igrala očajno u poslednje vreme. Ali, izgleda da je i taj i takav Udineze bez najboljeg igrača Di Natalea trenutno prejak za očajni Milan. Zebrete su ućutkale San Siro preokretom za 2:1, iako je domaći tim poveo već u sedmom minutu. Baloteli je pogotkom krunisao lepu asistenciju Valtera Birse. A, onda je baš kao i nedavno protiv Sasuola usledio kolaps u igri Rosonera.

Urbi Emanuelson je poptuno nepotrebno, prilično glupim startom napravio penal i vratio Udineze u igru. Siguran egzekutor najstrožije kazne je bio Luis Murijel. Osim prinudne izmene (Mekses umesto Zapate), Sedorf u drugom poluvremenu nije ništa menjao, verujući u ekipu, iako je bilo jasno da Udineze postaje sve opasniji.

U 82. minutu, svenula je kontra, a mladi Niko Lopez zadao velikanu završni udarac. Urugvajac je uzeo loptu na centru, stuštio se kao golu Milana i preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora matirao Abijatija. Niko je pokazao zašto ga smatraju jednim od najtalentovanijih igrača sveta i budućom zvezdom Serije A i dokazao Romi da je pogrešila što ga se olako odrekla.

Pokušao je Sedorf u finišu da uvođenjem Honde i Abatea nešto promeni, Milan je imao neku incijativu, ali mreža Udinezea se nije zatresla i klub sa San Sira je ispao iz trke za još jedan trofej.  

(FOTO: Action images)


tagovi

UdinezeSerija ANiko LopezLuis MurijelMilanMario BaloteliKlarens SedorfItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara