""
""

Očajni navijač Arsenala tražio karte za finale FA kupa od britanske kraljice Elizabete!

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.05.15. | 18:04

Kreativnost se ipak nije isplatila

Neki navijači bi baš sve učinili da bodre voljeni klub. Jedan navijač Arsenala je otišao do kraja u svojoj borbi za dve karte za meč finala FA kupa.

Izabrane vesti

Izvesni Čarli Pirs prevrnuo je i nebo i zemlju u nameri da dođe do vrednih komada hartije, ali je razočaran neuspelim pokušajima odlučio da se za svoj problem požali ni manje ni više – britanskoj kraljici Elizabeti. Pirs se kraljici obratio sa molbom da od nje dobije dve karte za meč Arsenal – Aston Vila, kako bi na finale poveo svog prijatelja Lea.

Uprkos činjenici da Vembli prima 90.000 mesta, klubovi finalisti dobili su po samo 25.000 karata od Fudbalske asocijacije, što je izazvalo gnev kod navijača. Razočarani takvom odlukom, mnogi su ostali uskraćeni za mesto na tribinama Vemblija.

Gospodin Pirs je zato odlučio da se požali njenom visočanstvu, ali iz Bakingemske palate je nažalost stigao negativan odgovor. U pismu koje je stiglo na njegovu adresu, kraljica se preko službe za korespondenciju zahvalila ovom navijaču na pokušaju, ali je izrazila žaljenje što nije u mogućnosti da mu pomogne.
„Kraljica se nada da ćete uživati u utakmici i njeno visočanstvo šalje najbolje želje vama i vašem prijatelju Leu u budućnosti“, stajalo je na kraju odgovora.

Možda bi Čarli sada mogao da se obrati premijeru Velike Britanije Dejvidu Kameronu, inače ostrašćenom navijaču Aston Vile.

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalKraljica ElizabetaFA kupEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara