""
""

Obradović najavljuje odlazak iz Humske: Igra mi se fudbal, čekam pravu ponudu

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.05.14. | 09:49

Iskusni štoper ispao iz tima Marka Nikolića, ali nema nameru da karijeru zaključi sa statusom rezerve u Partizanu

U jesenjem delu prvenstva Milan Obradović je bio jedan od najstandardnijih i najpouzdanijih igrača Partizana, ali ovog proleća se to promenilo. Pre svega zbog dolaska Branislava Trajkovića u kojeg trener Nikolić ima bezrezervno poverenje. Već dva meča zaredom, iskusnog štopera nema u timu crno-belih. Nije igrao ni u večitom derbiju, ni na gostovanju protiv Donjeg Srema.

Izabrane vesti

Iako ima 36 godina, bogato iskustvo mu je pomoglo da u srpskom fudbalu igra kao mladić, pa nema nameru da karijeru zaključi sa statusom rezerve u Partizanu.
„Nisam igrao na poslednje dve utakmice, ali nije moje da komentarišem odluke stručnog štaba. Suviše dugo sam profesionalac. Moje je da vredno treniram i čekam svoju priliku. Meni se još igra fudbal. Ako se pojavi neka povoljna i konkretna ponuda, nastavljam karijeru u Srbiji ili u inostranstvu“, rekao je Obradović za Novosti.

Bivši štoper ukrajinskog Metalista se još nada tituli iako Partizan ništa ne drži u svojim rukama.
„Partizan pobeđuje i to je u ovom trenutku zaista najvažnije. Pred nama je jasan cilj do kojeg nam je put, realno, otežan posle nekoliko kikseva u prolećnom delu prvenstva. Gubili smo bodove tamo gde nismo smeli. Mi u preostala tri kola gledamo svoja posla, želimo sve tri pobede. Dok postoji teoretska šansa za odbranu titule, mi je nećemo ispustiti. Nada u ovom slučaju zaista umire poslednja. Ostaje nam da se u ta tri meča nadamo nekom kiksu Crvene zvezde, mada moram da priznam, prema onome što večiti rival pokazuje poslednjih meseci, da će to biti veoma teško“, istakao je Obradović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMilan Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara