"Bogdan Obradović"
"Bogdan Obradović"

Obradović i Vraneš ostaju selektori reprezentacija

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.01.13. | 15:52

U saopštenju Komisije TSS navodi se da je posle detaljne analize pristiglih kandidatura odlučeno da su "reference Obradovića i Vraneša iznad onih koji su podneli ostali kandidati...

Bogdan ObradovićTeniski savez Srbije (TS S) ponovo je za selektore muške i ženske reprezentacije izabrao Bogdana Obradovića i Dejana Vraneša. U saopštenju Komisije TSS navodi se da je posle detaljne analize pristiglih kandidatura odlučeno da su "reference Obradovića i Vraneša iznad onih koji su podneli ostali kandidati", zbog čega će i naredne četiri godine obavljati funkcije selektora Dejvis kup i Fed kup reprezentacija Srbije.

Obradović je 2010. godine osvojio Dejvis kup, dok je Vraneš prošle godine doveo reprezentaciju do finala Fed kupa, što su, kako je navedeno, dovoljni argumenti da Komisija odluči da ih zadrži na mestu selektora.

Sednici Komisije prisustvovali su predsednik Upravnog odbora TSS Toplica Spasojević, profesor i počasni član TSS Radmilo Armenulić, sportski direktor Saveza Aleksandar Bolić, kao i direktor TSS Dušan Orlandić i menadžer Saveza Čedomir Šoškić.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Bogdan ObradovićDejan VranešSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara