""
""

O Zaglebju iz prve ruke: Besprekorno su spremni, ali ako Partizan nametne svoj ritam neće biti problema

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.07.16. | 19:53

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje i bivši igrač tima iz Lubina Bojan Isailović analizirao rivala crno-belih...

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Bojan Isailović jedan je od pozvanijih da prokomentariše šanse Partizana u dvomeču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, s obzirom da mu je klub iz Lubina bio poslednji u profesionalnoj karijeri, jer je njegov dres nosio od 2010. do 2012. godine.
„Poljaci su došli rasterećeni u Srbiju jer uvažavaju Partizan. Fizički su besprekorno spremni, ali znaju kome su došli na noge. Partizan mora da bude svestan da naspram sebe ima organizovanu ekipu, ali ukoliko nametne svoj ritam, verujem da neće biti problema“, rekao je Isailović za vreme treninga Zaglebja na stadionu u Humskoj.

Izabrane vesti

Objasnio je nekadašnji golman Čukaričkog i otkud ekipa iz Lubina u vrhu poljskog fudbala...
„Kao što vidite na njihovoj opremi, ključna reč je KGMN. U pitanju je ogromna korporacija koja u svom vlasništvu ima najveći rudnik bakra u Evropi i drugi najveći u svetu. To znači da su sa materijalne strane potpuno obezbeđeni, ali im mentalitet ne dozvoljava da se razbacuju novcem. Drugi detalj koji ih karakteriše je fanatična publika. To što se priča da su poljski navijači svi huligani nije tačno. Tačno je da su jako bučni, u šta će se uveriti i igrači Partizana naredne nedelje. Stadion je renoviran i predstavlja pravu kutiju šibica, gledaoci su odmah do terena".

Na pitanje za koga će navijati sutra u Humskoj Bojan Isailović odgovara sleganjem ramena...
„Uh, to je baš teško pitanje... Pogotovo što sam 14 godina proveo u Crvenoj zvezdi, braneći uglavnom u mlađim kategorijama, a posebno što mi je poslednji klub u karijeri bio Zaglebje. S druge strane, te 2010. bukvalno me je pola sata delilo od potpisa za Partizan, ali sam na kraju izabrao Poljsku. Razumljivo, kao Srbin, želim najbolje našem timu, međutim, ovoga puta, emocije su podeljene", zaključio je Isailović


tagovi

ZaglebjeSuperligaSrbijaFK PartizanLiga EvropeBojan Isailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara