"Optimista: Lukas Perez"
"Optimista: Lukas Perez"

O šampionu Španije odlučivaće Deportivo

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.04.16. | 10:57

"Držimo sudbinu cele njihove sezone u našim rukama i to je sjajno”, poručuje Lukas Perez

Optimista: Lukas Perez

Napadač Deportiva iz La Korunje Lukas Perez tvrdi da će njegov tim biti taj koji će odlučiti o novom šampionu Španije u nedeljama koje slede.

Izabrane vesti

Barselona je sa tri poraza kompletirala totalni kolaps svog pohoda ka novoj tituli, pa je sada, pet kola pre kraja sezone, sve otvoreno u šampionskoj trci jer ju je Atletiko sustigao na tabeli, a Real zaostaje za bod.

(10,5) Deportivo (6,5) Barselona (1,20)

Deportivo, trenutno 13. na tabeli Primere sa svega devet bodova više od zone ispadanja, nije još obezbedio bezbrižan finiš sezone. U završnici prvenstva će plavo-beli prvo dočekati Barselonu na Rijazoru (sutra uveče), a u poslednjem kolu ugostiće i Real Madrid.
“Odlučićemo ishod šampionske trke u Španiji. Držimo sudbinu cele njihove sezone u našim rukama i to je sjajno”, ističe najbolji strelac Deportiva ove sezone.

Lukas Perez je svestan snage Barselone, ali...
“Znao sam da će se o tituli odlučivati u maju. Mnogi su govorili da je gotovo i da je Barsa već postala šampion, ali je ovo duga sezona. Barselona je uvek opasna bez obzira da li joj trebaju bodovi ili ne, ali mi ih nećemo olako ispustiti. Borimo se samo za sebe, drugi nas ne zanimaju”, zaključio je Lukas Perez.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraLukas PerezAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara