"Ostaje li Gazprom sponzor crveno-belih?"
"Ostaje li Gazprom sponzor crveno-belih?"

Novosti: Gasprom izlazi iz Zvezde, KK Partizan blizu nove saradnje?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.03.15. | 20:37

Generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko istakao je da je njegova kompanija zaradila 42% manje novca u 2014. nego što je to bio slučaj godinu dana ranije, te da više nema novca za ulaganje u "večite"

Ostaje li Gazprom sponzor crveno-belih?Hoće li nestati i to malo novca što je ostalo na stadionu Rajko Mitić? Prvi čovek NIS - a koji je u vlasništvu ruskog Gazproma, Kiril Kravčenko, poručio je čelnicima FK Crvena zvezda da će morati znatno da poprave rezultate ako žele da sklope novi ugovor sa Naftnom industrijom Srbije, dok su košarkaši Partizana u nešto povoljnijem položaju i sa njima će se pregovarati oko obnove saradnje, prenele su Večernje novosti.

NIS je tokom 2014. godine zaradio čak 42% manje novca nego u 2013, pa je razumljivo što će se poslovanje preispitati i što će biti itekako analizirano koliko su beogradski večiti rivali doneli kompaniji. Uz to, direktne i indirektne poreske obaveza NIS lane su iznosile 136,2 milijarde dinara, što je za 13% više nego u 2013. i pitanje je da li ovo preduzeće sebi može priuštiti dalja ulaganja u najveće srpske klubove. Direktor kompanije Kiril Kravčenko poslao je zabrinjavajuću poruku, pogotovo ljudima iz FK Crvena zvezda. Osim što ne treba ni da razmišljaju o "povišici", ljudi iz Ljutice Bogdana će možda strahovati i za sumu koju trenutno dobijaju. Košarkaši Partizana su, shodno uspesima u ovom veku, ipak u nešto mirnijim vodama.

Izabrane vesti

"Kada je fudbal u pitanju potrebno je postići neki uspeh da bi se opravdao ugovor, a sa KK Partizan ćemo sesti za sto i pregovarati o novom ugovoru", rekao je Kravčenko.

Stižu li još crnji dani za crveno i crno-bele?

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanGazpromEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara