""
""

Novo pojačanje u Lučanima

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.01.18. | 17:59

U pitanju je Petar Jovanović iz Čukaričkog

Petar Jovanović novo je pojačanje Mladosti iz Lučana. Iskusni fudbaler koji igra na poziciji desnog beka, a po potrebi i u veznom redu, u Lučane stiže iz ekipe Čukaričkog.

Iza sebe ima internacionalno iskustvo koje je devet godina gradio u Rumuniji, igrajući za Vaslui, Politehniku i Univerzitateu Kluž. U Srbiji nastupao je za veliki broj klubova: Jedinstvo Putevi, Radnički Stobeks, Mladenovac, Sloboda Užice, Radnički Niš, Rad i Voždovac.

Izabrane vesti

Prilikom potpisivanja ugovora, Petar Jovanović je istakao zadovoljstvo zbog ovog transfera.
"Drago mi je što sam došao u organizovan i stabilan klub kakav je Mladost iz Lučana. Ova ekipa je u prošloj godini pokazala svoj kvalitet time što je izborila nastup u Evropi. Veoma je dobro što je gotovo ceo tim ostao na okupu i uz pristigla pojačanja očekujem plasman u plej–of. Nadam se da će moj dolazak dosta doprineti ekipi i da ću pružati dobre igre u prolećnom delu prvenstva", rekao je Jovanović.

Fudbaleri Mladosti započeli su pripreme u Lučanima u ponedeljak, gde će trenirati sedam dana, a potom se sele u Antaliju u kojoj će boraviti do 10. februara.

Podsetimo, juče je u Lučane stigao Đorđe Lazić.

(FOTO: FK Mladost Lučani)


tagovi

EvropaMladost LučaniPetar JovanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara