"Mozzartbet Android aplikacija"
"Mozzartbet Android aplikacija"

NOVO: Mozzartbet Android aplikacija

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.01.14. | 22:09

Od sada su vam usluge kladionice MOZZART dostupne uvek i na svakom mestu, putem telefona i tableta

Mozzartbet Android aplikacija

Ne morate više juriti kući da biste seli za računar! Android MozzartBET je uvek sa vama!

Izabrane vesti

Od sada, gde god da se nalazite, u kafiću, u tramvaju vraćajući se s posla, čekajući u redu za kupovinu ili na stadionu, možete, kada poželite, odabrati prave utakmice iz naše široke ponude.

MozzartBET Android aplikacija predstavlja najlakši način da odigrate avansni tiket i pratite uživo najnovije rezultate putem mobilnog telefona ili tablet uređaja. Instaliranje aplikacije je potpuno besplatno, a igranje na favorite postaje brže, lakše i uvek dostupno.

Kako biste preuzeli Android aplikaciju, potrebno je da preuzmete instalacioni paket. Ovaj fajl je isti za sve verzije Android telefona i može se preuzeti OVDE, odabirom opcije PREUZIMANJE.

Nakon preuzimanja fajla, telefon traži potvrdu da li želite otvoriti instalacioni paket. Kada se aplikacija instalira, možete je pokrenuti klikom na ikonicu s karakterističnim logom kompanije Mozzart ili u opciji telefona Settings odabrati Applications i čekirati Unknown sources.

Potrebno je napomenuti da neke starije verzije telefona neće ponuditi automatsko instaliranje aplikacije nakon preuzimanja, u tom slučaju potražite aplikaciju u folderu Downloads i klikom na instalacioni fajl je možete na taj način instalirati manuelno. Aplikacija je potpuno besplatna.

Android aplikaciju možete preuzeti i skeniranjem karakterističnog QR koda pomoću svog telefona na istom linku. Pokrenite odgovarajući softver, približite kameru telefona ovom kodu i telefon će sam prepoznati MozzartBET aplikaciju.

Aplikaciju možete instalirati na mobilne telefone i tablete sa operativnim sistemom Android 2.3 i novijim. Podržane su sve rezolucije ekrana. Mozzart zadržava pravo da vas obaveštava o novim verzijama aplikacije.

MozzartBET aplikacija ima veći deo funkcionalnosti sajta www.mozzartbet.com i omogućava:

• Igranje avansnog tiketa s bilo kog mesta putem jedinstvenog naloga
• Prikaz celokupne ponude kvota kladionice Mozzart i filtriranje ponude po sportovima
• Sportsko klađenje
• Izbor ponude po danima
• Avansno klađenje na meč u toku
• Kreiranje MOJ BROJ tiketa
• Uplata tiketa i brisanje tiketa
• Pregled stanja računa
• Prikaz statusa tiketa
• Obaveštavanje o stanju tiketa putem notifikacija
• Praćenje svih rezultata mečeva
• Prijave tehničkih problema

Putem aplikacije imate uvid u vaše odigrane tikete, sve transakcije sa vašeg avansnog računa (uplata / isplata), možete zakazati isplatu ili prikazati operateru na uplatnom mestu kontrolni broj BRZZOG tiketa kako biste najbrže odigrali tiket. Takođe, u svakom momentu možete proveriti status svog tiketa odigranog na uplatnom mestu i to skeniranjem bar koda tiketa ili unosom kontrolnog broja.

Kreiranje novih naloga i promena podataka je trenutno moguće samo putem sajta www.mozzartbet.com. Nije moguće kreiranje sistemskih tiketa koje je planirano za narednu verziju.

Više informacija o Android aplikaciji možete pronaći na našem sajtu mozzartbet.com ili fejsbuk stranici, a sve vaše primedbe, kritike, pohvale i sugestije možete poslati na online@mozzartbet.com.  

Do sledeće verzije!

*Maloletnim licima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.


tagovi

SrbijaMozzartEvropaaplikacijaandroid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara