"Jaja Sanogo"
"Jaja Sanogo"

Novi Tijeri Anri već hara Londonom! Arsenal ima napadača koji lako daje golove i sjajno ih proslavlja (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.08.14. | 19:20

Jaja Sanogo četvorostruki strelac na Emirejts kupu, Aleksis Sančez debitovao za Tobdžije koje su pregazile Benfiku (5:1)

Jaja SanogoNa osam utakmica Premijer lige ni da opepeli, ali zato danas skoro sve što je šutnuo ušlo je u gol! Jeste pripremni period, jeste da je Olivije Žiru na klupi, a Tio Volkot povređen, ali ako je suditi na osnovu provg meča Emirejts kupa izgleda da su navijači Arsenala dobili novog junaka. Ime mu je Jaja Sanogo (21) i dao je ČETIRI gola za samo 23 minuta i prosto zgromio Benfiku u prvom kolu Emirejts kupa u Londonu – 5:1.

Francuski napadač za koga kažu da bi mogao da bude legitimni naslednik čuvenog Tjerija Anrija razgoropadio se pred očima Arsena Vengera i postao junak dana u Engleskoj, jer su još za vreme susreta sa Portugalcima navijači na tribinama, ali i društvenim mrežama bili oduševljeni potezima bivšeg napadača Oksera.

Izabrane vesti

Osm što je postigao četiri gola, Sanogo je u nekoliko akcija pokazao izuzetnu tehniku...

A dopao se publici zbog plesa prilikom proslave pogodaka.

Pobedom nad Benfikom, koja je značajno izmenila tim u odnosu na minulu sezonu, Arsenal je praktično osvojio Emirejts kup, jer posle prvog kola ima osam bodova! Za to je zaslužan sistem takmičenja na osnovu koga se za pobedu dobijaju standardna tri, ali za još po bod za svaki postignut gol. A moglo je da ih bude još u mreži Artura, naročito što je u finišu Aleksis Sančez debitovao za Arsenal, ali nije imao sreće da pogodi cilj.

Debi: Sančez menja KempelaU prvoj utakmici današnjeg programa Radalem Falkao se vratio na teren posle povrede kolena , ali nije uspeo da golom doprinese pobedi Monaka, koji je izborio tek bod protiv Valensije.

Emirejts kup završava se sutra.

EMIREJTS KUP

Subota:

Arsenal – Benfika 5:1 (4:0)
/Sanogo 26, 44, 45, 49, Kempbel 40 – Gaitan 62/

Valensija – Monako 2:2 (1:1)
/Rikardo Karvaljo 37 ag, Alkaser 69 – Vezo 30 ag, Okampos 80/

Nedelja:

15.00 Benfika – Valensija
17.20 Arsenal - Monako

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaJaja SanogoEvropaEngleskaEmirejts kupArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara