"Dejan Šarac (u sredini)"
"Dejan Šarac (u sredini)"

Novi Srbin u Laciju: Zove se Dejan i kažu da je novi Pogba! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.06.15. | 12:51

Talentovani vezista sa austrijskim pasošem poseduje i državljanstva Srbije i Bosne i Hercegovine, a za početak će trenirati sa omladincima

Dejan Šarac (u sredini)

Lacio je ugrabio talentovanog klinca. Dejan Šarac (17), vezista koji je ponikao u redovima austrijske Admire, potpisao je višegodišnji ugovor sa poznatim rimskim klubom.

Izabrane vesti

Momak koji osim austrijskog pasoša poseduje još i državljanstva Srbije i Bosne i Hercegovine, nije skrivao oduševljenje nakon prelaza u redove Lacija, dok ga je menadžer pohvalio i istakao kako su nebo-plavi uspeli da angažuju „novog Pola Pogbu“.

Šarac, koji je visok 188 centimetara i igra na poziciji centralnog veznog fudbalera, ima iza sebe sezonu u seniorskom timu Admire, ali će u Rimu najpre provesti godinu dana pod budnim okom trenera omladinaca Simonea Inzagija, koji je dobio zadatak da ga spremi za prvi tim.Mladi vezista je imao i ponudu Liverpula, ali se odlučio za klub iz italijanske prestonice. 

Mladi vezista ima dobre preduslove da postane uspešan fudbaler, s obzirom da mu je fudbal u genima. Njegov otac Miško Šarac je nekadašnji poznati fudbaler mostarskog Veleža. 

(FOTO: instagram/dejomajstore) 


tagovi

SrbijaSimone Inzagiprelazni rok 2015LacioDejan ŠaracBiHAustrija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara