"Milajn Mutavdžić i Gelor Kanga"
"Milajn Mutavdžić i Gelor Kanga"

Novi Pazar grmi na sudiju i Zvezdinog vezistu: Kanga je išao đonom! Bezobrazna odluka (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.09.16. | 10:11

Štoper Darko Stanojević još jednom o penalu o kome bi tek trebalo da se izjasni Sudijska komisija FSS

Milajn Mutavdžić i Gelor KangaJoš se u Novom Pazaru čuje eho nedeljnog gostovanja Crvene zvezde. Ne toliko zbog igre, koliko zbog, prema oceni domaćina, loših procena sudija, na čelu sa Milanom Ilićem.

Pazarci na dušu arbuitru iz Ćuprije stavljaju odluku da pokaže na belu tačku posle duela Darka Stanojevića i Gelora Kange. Iako je štoper domaćeg tima prvi došao do lopte i njome igra, mnogima je čudno kako je to istovremeno mogao da bude prekršaj nad vezistom iz Gabona. Mnogima, pa i samom štoperu plavo-belih.
Upinjao sam se iz sve snage i nisam uspeo da se setim ničega što je i nalik onome što se dogodilo u nedelju. Razumeo bih da je penal dosuđen posle namere ili da je došlo do povlačenja, ali ovo prevazilazi okvire mog rezonovanja“, priča za Sportski žurnal Darko Stanojević.

Izabrane vesti

Lekarski tim Zvezde ukazuje pomoć Kangi u Novom PazaruSporni detalj, o kome se članovi Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije još nisu izjasnili, desio se u 22. minutu susreta sedmog kola Superlige, pri rezultatu 0:0.
Gde sam mogao da sklonim nogu? Prvi sam došao do lopte i noga se našla u jedinom mogućem položaju u kojem je u tom momentu mogla da bude. Tek pošto sam odbio loptu pojavio se Kanga. Jedina i ispravna odluka bila bi zaustaviti igru zbog neoprezne igre igrača Zvezde. On je išao đonom. Odluka da se protiv nas svira kazneni udarac sramna je i bezobrazna“, dodao je Stanojević.

Zvezda je na kraju ubedljivo slavila u Novom Pazaru (4:1).
Do pogotka Lukovića bio je to izjednačen meč, u kojem smo imali i veći posed lopte. Usledio je naš veliki psihološki pad. I tu nije bio kraj malerima. Ubrzo smo olako primili drugi gol, pa je nastao prekid, sve to je uticalo da posle Sikimićevog crvenog kartona ne uradimo ništa značajnije. Možda je nešto i moglo da se učini da smo kojim slučajem postigli gol pri rezultatu 0:2, kako se to nije dogodilo, nerealno je bilo očekivati da ćemo nakon što smo stigli do pogotka kod tri razlike za njih, uspeti i da preokrenemo meč. Naravno, bilo je stvari za koje smo i sami krivi i naših grešaka, ali u ovom slučaju presudna je bila greška nekog drugog“, zaključio je za Žurnal Darko Stanojević.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Novi PazarGelor KangaDarko StanojevićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara