"Sead Malićević"
"Sead Malićević"

Novi Pazar: Generalni sponzor dolazi iz Turske

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.01.13. | 14:37

"Pregovori sa preduzetnikom iz Turske su veoma aktuelni, pa očekujem da za dve nedelje istaknemo ime sponzora na našoj novoj opremi. Inače, sa Homom smo prethodnih dana potpisali ugovor o tehničkom sponzorstvu", rekao je Malićević

Sead MalićevićBivši šef lekarskog tima Partizana Sead Malićević je na Izbornoj skupštini Fudbalskog kluba Novi Pazar i zvanično promovisan u novog predsednika Upravnog odbora tog superligaša.
"Novo rukovodstvo je i formalno počelo da radi. Imamo i obrise novog Upravnog odbora, koji će brojati od 15 do 17 članova. Još uvek pregovaramo sa nekim potencijalnim članovima tog tela, koje bi trebalo da se kompletira u sledećeh mesec dana", rekao je Malićević radiju Sto plus.  

Vujica Tiosavljević i Tarik Imamović i dalje će obavljati potpredsedničke funkcije, Meho Mahmutović je ostao predsednik klupske Skupštine, dok je Stanko Vukićević izabran za predsednika Nadzornog odbora.

Sa mesta generalnog sekretara zvanično je razrešen Goran Stanojević, njegov naslednik još uvek nije imenovan, pa će do daljnjeg tu funkciju obavljati potpredsednik Imamović i direktor stadiona Ismet Košuta.

Malićević je ponovio da je osnovni cilj Novog Pazara opstanak u Super ligi u tekućoj sezoni.
"Naravno, hoćemo i da doradimo sportsku infrastrukturu, kao i da za ove četiri godine mandata podignemo nivo organizacije. Želimo da napravimo stabilan sistem, koji će malo manje zavisiti od pomoći Grada. Probaćemo da funkcionišemo sami", dodao je on.

Malićević je izrazio očekivanje da će novopazarski superligaš u sledećih 15 dana dobiti generalnog sponzora.
"Pregovori sa preduzetnikom iz Turske su veoma aktuelni, pa očekujem da za dve nedelje istaknemo ime sponzora na našoj novoj opremi. Inače, sa Homom smo prethodnih dana potpisali ugovor o tehničkom sponzorstvu", rekao je Malićević.

Novi Pazar trenutno zauzima 10. mesto na tabeli Super lige Srbije, sa tri boda više od Radničkog 1923 iz Kragujevca koji se nalazi u zoni ispadanja.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Novi PazarSead MalićevićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara