"Jovšić, Obradović, Krastjić i Pavković"
"Jovšić, Obradović, Krastjić i Pavković"

Novi izgled stručnog štaba reprezentacije: Pavković, Obradović i Jovšić

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.11.17. | 09:58

Da li će biti TV prenosa sa azijske turneje?

Jovšić, Obradović, Krastjić i PavkovićKadrovske promene u reprezentaciji Srbije. Ne samo kad je glavnokomandujući u pitanju. Umesto Slavoljuba Muslina, s kojim je (zvanična verzija) sporazumno raskinuta saradnja, Orlove će na azijskoj turneji voditi vršilac dužnosti Mladen Krstajić, koji je za ovu priliku renovirao stručni štab.

U njemu više nema Muslinove desne ruke, Sergeje Gurenka, pa su za pomoćnike selektora imenovani Slobodan Bobe Pavković (predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Srbije) Milan Obradović (nekadašnji štoper državnog tima, kasnije selektor kadetske reprezentacije), a za trenera golmana, umesto dosadašnjeg Radiše Ilića, postavljen je Nemanja Jovšić koji istu funkciju obavlja i u Partizanu.

Izabrane vesti

Listu crno-belih u stručnom štabu reprezentacije Srbije kompletiraju doktor Slobodan Branković i fizioterapeut Viktor Vujošević, godinama angažovani i u FSS, u raznim selekcijama.

Naša reprezentacija 10. novembra u Gvangdžou igra protiv Kine, a 14. novembra u Busanu gostuje Južnoj Koreji.

U programskim šemama Radio televizije Srbije, TV Arenasporta, kao i Sportkluba nije navedeno da će biti direktnih prenosa ovih utakmica.

Uz nadu da će se nešto promeniti...

(FOTO: MN Press)


tagovi

Milan ObradovićMladen KrstajićNemanja Jovšićfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara