"Loson"
"Loson"

Novi ispad plejmejkera Denvera: NBA zvezda iza rešetaka?

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.01.15. | 12:04

Košarkaš Denvera uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju i to mu nije prvi ispad te vrste

Loson

Taj Loson trebalo je da zaigra za Denver protiv Bostona, ali to se nije dogodilo i Nagetsi su poraženi od Seltiksa (100:99). No, plejmejker ekipe iz Kolorada je bio sprečen da dođe u halu, ni manje, ni više, zbog toga što je uhapšen! Loson je uhvaćen kako vozi pod dejstvom alkohola i prekoračio je dozvoljenu brzinu skoro duplo, te su pripadnici policije morali da ga privedu!

Izabrane vesti

Generalni menadžer Nagetsa Tim Koneli obavešten je o incidentu ponajboljeg igrača njegovog tima, ali nije želeo da opširnije komentariše taj ispad.
„Jutros smo saznali za incident u koji je umešan Taj Loson. S obzirom na politiku kluba da poštuje zakonski postupak, mi nećemo ništa više komentarisati ovom prilikom“, istakao je Koneli.

Da stvar bude gora, Losonu ovo nije prvi „nestašluk“ tog tipa pošto je i 2008. godine uhvaćen sa manjim procentom alkohola u krvi. Omaleni plej je tada nastupao za Univerzitet Severna Karolina i imao je samo 20 godina. Imidžu problematičnog momka koji nosi Taj je doprineo i 2013. godine, kada je bio osumnjičen za nasilničko ponašanje i napad na tadašnju devojku Ešli Nikol Petiford, ali su kasnije optužbe odbačene.

Na žalost, precenili smo trezvenost Taja Losona i u rubrici MOZZART kalkulator predložili smo vam da tipujete na to da će organizator igre Denvera prebaciti granicu protiv Bostona, ali se on nije ni našao u hali.

Nedavno smo imali priliku da čujemo Taja kako psuje na srpskom... Šta je sledeće?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Taj LosonNBA ligaDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara