""
""

Novi biser za kraljevsku krunu: Real Madrid želi supertalentovanog Hosea Gaju! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.01.15. | 13:15

Čelnici Valensije u međuvremenu su krenuli pregovore s mladim igračem oko potpisivanja novog ugovora, u kojem bi se našla izlazna klauzula u visini od 80.000.000 evra

Novi španski biser mogao bi da ukrasi Kraljevu krunu. Real Madrid je zainteresovan za kupovinu supertalentovanog levog beka Valensije Hosea Luisa Gaju (19), koji je na radaru Kraljevskog kluba još od septembra meseca, ali je nakon nedavnog poraza na Mestalji i perfektne partije mladog fudbalera, Florentino Perez naredio njegovu hitnu kupovinu.

Izabrane vesti

Čelnici Valensije u međuvremenu su krenuli sa pregovorima oko potpisivanja novog ugovora, s namerom da u isti stave izlaznu klauzulu u visini od 80.000.000 evra.

Španska Marka piše da bi selektor Crvene furije Visente del Boske mogao da pozove Gaju za sledeće skup nacionalnog tima.

Mladi fudbaler je u dresu Valensije debitovao 30. oktobra 2012. godine u Kupu kralja, a u decembru 2013. godine postao najmlađi igrač u istoriji Valjensije koji je debitovao u evropskom takmičenju (Liga Evrope).

Gaja je ove sezone odigrao čak 19 utakmica u Primeri i postigao jedan gol, a u Kraljevskom klubu bi predstavljao alternativu za Marsela, pošto Koentrao uz pomoć svog agenta Žorža Mendesa traži novu destinaciju u karijeri.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015ValensijaŠpanijaReal MadridPrimeraHose GajaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara