""
""

Novi Amerikanac pred vratima Zvezde - šut, atrakcija, skok i 27,5 poena po meču u Evrokupu?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.11.15. | 10:39

Današnji Blic tvrdi da su pregovori u završnoj fazi

Pominjali su se Eliot Vilijams, zatim Erik Grin, pa na kraju i Džabari Braun, ali Crvena zvezda se ipak odlučila za četvrtu varijantu! Ime novog Amerikanca koji stiže na Mali Kalemegdan je Toni Mičel, tvrdi današnji Blic.

Atraktivni 26-godišnji šuter od 3. novembra je bez kluba, kada je raskinuo ugovor sa rukim Crvenim oktobrom. Ta priča vam je verovatno dobro poznata pošto smo o tom slučaju već pisali. Naime, Mičel se zasitio silnih putovanja i života po hotelima i avionima (živeo je 1.000 kilometara od Moskve), pa je rešio da se zahvali Rusima na saradnji...
"Nije lako živeti u avionu. Samo hotel, pa avion, hotel, pa avion... Ceo život ti prođe ili u papučama ili u patikama za utakmicu. I onda dođe ovakav igrač i još vidi da nema navijača u dvorani? Igračima njegovog kalibra nije to lako objasniti", požalio se tom prilikom predsednik Crvenog oktobra Dmitrij Gerasimenko.

Izabrane vesti

A o kakvom se igraču radi najbolje govori njegova statistika u ovoj sezoni. Amerikanac je beležio 21,4 poena po meču u ligi, a u dve utakmice Evrokupa imao je prosek od 27,5 poena i šest skokova?! 

Toni Mičel je u Rusiju stigao kao najbolji košarkaš italijanske Serije A za za prošlu sezonu, a u Trento je stigao nakon što nije dobio adekvatnu šansu u redovima NBA ligaša Milvokija. Igra na poziciji niskog krila, krasi ga izvanredan šut, ali ume da bude veoma dobar i u skoku. Efektna zakucavanja takođe mu nisu strana.  

Blic dalje piše da je Toni Mičel praktično na vratima srpskog šampiona, da su pregovori u završnoj fazi, te da bi od kluba trebalo da dobije stan na korišćenje. Dakle, neće biti u hotelu, što je za njega u ovom momentu izgleda jako važno. A što se tiče aviona njega će zameniti za autobus, pošto se na gostovanja u ABA ligi uglavnom tako putuje.

Prema svemu što je Mičel do sada pokazao u Evropi nema sumnje da bi Crvena zvezda dobila ekstra pojačanje...

Pratite MOZZART i na Vajberu!


tagovi

Toni MičelSrbijaJadranska ligaEvroligaFK Crvena zvezdaABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara