"Kuljani u svlačionici"
"Kuljani u svlačionici"

Nova moda u Kuli: Kako igraš, tako si i plaćen

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.01.13. | 20:18

Značajno pojačan tim Hajduka počeo pripreme za prolećni deo sezone

 

Kuljani u svlačioniciVisoke ambicije Hajduka za prolećni deo sezone. Predsednik Zoran Osmajić je na početku priprema za drugi deo prvenstva Srbije igračima poručio da veruje u njihove kvalitete i mogućnost da Kuljani budu hit polusezone, ali samo pod uslovom da se striktno pridržavaju novih pravila u klubu.
Ove sezone plate će biti prema zasluzi: kako i koliko igraš toliko ćeš i biti plaćen. Možemo da budemo hit prolećnog dela prvenstva, jer smo pojačanja doveli na pozicije na kojima smo bili tanki. Vaše je da slušate trenere, a veoma je bitno da napravimo atmosferu koja će pokazati da se gine za ekipu. A to nam je falilo prošle godine. Mlađi da slušaju starije i da već od početka proleća pokažemo zube”, istakao je Osmajić.

Izabrane vesti

Trener Milan Milanović objavio je da će ekipa u Kuli biti do 27. januara, a potom će otputovati u Umag.
Pojačali smo se u napadu i u odbrani, a ako to učinimo i u veznom redu moje će zadovoljstvo biti potpuno. Imamo još nekoliko igrača na probi, iščekujemo i stranci koji će nam se priključiti do puta u Hrvatsku”, kaže Milanović.

Osmajić je najavio i da će u Kulu u narednim danima doći još dva mlada igača, a na probu i nekoliko stranaca. Španac Fransisko Suarez očekuje se 21. januara.

Podsetimo, Hajduk je prethodno potpisao ugovore i sa bivšim štoperom Vojvodine i Crvene zvezde Ninom Pekarićem, najboljim strelcom Kuljana iz prošle sezone Milanom Bubalom, te vezistom Donjeg Srema Branislavom Tošićem.

(FOTO: fkhajduk.rs)


tagovi

Hajduk SplitMilan MilanovićSrbijaSuperligaZoran Osmajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara