""
""

Nova meta Partizana: Nikolić hoće Branislava Miloševića

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.08.16. | 20:47

Crno-beli bi posle 11 godina mogli u svoj tabor da vrate desnog beka kojeg su školovali

Jedna želja je ispunjena. Marko Nikolić ima (bar) još jednu.

Izabrane vesti

Posle Uroša Đurđevića, koji je i sam priznao da je došao na poziv šefa struke, Partizan planira da angažuje i njegovog nekadašnjeg saigrača iz Rada, koje je – zanimljivo – pre tri godine radio pod palicom aktuelnog stratega crno-belih.

Reč je o Branislavu Miloševiću, 28-godišnjem prvotimcu Dukle iz Praga, koji je prema saznanjima MOZZART Sporta sledeća velika želja Marka Nikolića. Uz jednu dilemu: do kraja ovog ili u narednom prelaznom roku.

Miloševića su odgovorni iz Humske 1 više puta kontaktirali još prošle sedmice, posle početnog ispitivanja snaga činilo se da od dogovora neće biti ništa, ali je ostavljena mogućnost da on, ipak, dođe u Partizan. Ako ne odmah, onda na zimu.

Nikolić u Branislavu Miloševiću vidi zamenu za Miroslava Vulićevića, standardnog desnog beka od početka sezone, za koga u u klubu procenili da ne igra na nivou iz prošle, a naročito pretprošle sezone, te da mu je potrebna konkurencija, jer je i nema posle rastanka sa Ivanom Bandalovskim. Milošević se uklapa u taj profil. Po više osnova, eventualni budući poslodavci, osim saradnje sa Nikolićem, kao plus mu uzmaju i činjenicu da je prošao omladinsku školu Partizana, ali nikad nije debitovao za prvi tim.

Milošević je igrao za Teleoptik, da bi u dresovima Javora, BSK Borče i Rada, čiji je bio kapiten, stekao status proverenog superligaškog igrača, uz napomenu da ga dobri poznavaoci fudbala u poslednjim sezonama na Banjici pamte i kao zadnjeg veznog. To bi Nikoliću dalo opciju više.

Branislav Milošević se prošlog leta otisnuo u inostranstvo i potpisao ugovor sa Duklom iz Praga. Priča se da bi u Humsku 1 mogao da se vrati kao slobodan igrač.

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko NikolićBranislav Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara