""
""

Nova igra živaca i bum-bum Jaramaz! Megin prvi brejk sezone, žrtva je - Igokea! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.11.16. | 22:12

Opet se sve rešavalo u poslednja dva minuta! Ali, ovog puta tim iz Sremske Mitrovice je slavio - 67:64

Mega Leks je ove sezone preplaćen isključivo na utakmice gde adrenalin ruši svodove dvorana! Ali, konačno se desilo i to da ekipa Dejana Milojevića jednom pobedi. I to prvi put u gostima ove sezone, na terenu gde nikad dosad nije osetila najlepšu slast - u Laktašima. Igokea - Mega Leks 64:67 (11:20, 12:11, 22:22, 19:14).

Izabrane vesti

Opet je to bila utakmica gde se sve rešavalo u poslednja dva minuta, opet je bilo drame na pretek, ali ovog puta Ognjen Jaramaz ostao je hladan kao špricer. Nije se talentovani plejmejker video gotovo ceo meč, nije imao ni svoj dan, sve do dva ključna trenutka utakmice. U dve uzastopne akcije Jaramaz je pogodio šuteve sa distance (dva od tri ukupno na utakmici, iz čak devet ispaljenih hitaca) i postao heroj Mege. Koja je, inače, opet bila na pragu toga da izgubi utakmicu posle gotovo 35 minuta vođstva. 

Ali, ovog puta kao da su momci iz Sremske Mitrovice znali da teoretska znanja iz prethodnih utakmica moraju da primene u praksi i konačno reše jednu neizvesnu završnicu u svoju korist. To se na kraju i desilo. Jaramaz je zatrpao koš Igosa, a Robinson, Albijanić i Šibalić nisu iskoristili tri važne situacije, što je Megi dalo mogućnost da overi trijumf. I to sa slobodnih bacanja, odakle je precizan bio kapiten Rade Zagorac.

Na kraju supertalentovani krilni igrač imao je 18 poena i 10 skokova, a Jaramaz devet koševa. Jovan Novak je skupio 13 poena (5/13 iz igre, 3/8 za tri). Kod domaćina Vuk Radivojević je ubacio 18, a Džejms Artur Robinson 12 poena.

(FOTO: MN Press)


tagovi

IgokeaJadranska ligaJovan NovakMega LeksOgnjen JaramazRade ZagoracVuk Radivojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara