"Radost Orlova"
"Radost Orlova"

Nova era srpskog futsala počela remijem: Holanđani vodili, pa se provukli u Novom Sadu

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.10.16. | 21:25

Drugu šansu za pobedu protiv Holanđana Orovi će imati sutra u Zrenjaninu

Radost Orlova

Nova era srpskog futsala je zvanično počela. Novi selektor Goran Ivančić predvodio je značajno podmlađenu selekciju Srbije u prvom od ukupno dva prijateljska meča u sklopu priprema pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Sloveniji 2018. godine. Orlovi su u maloj hali dvorane SPENS u Novom Sadu pred nešto više od 500 gledalaca remizirali sa Holandijom (2:2), ali su u pojedinim momentima nagovestili da se od njih i na narednoj evropskoj smotri može očekivati zapažen uspeh.

Izabrane vesti

Predvođeni proverenom trojkom Perić, Rajčević, Simić, Orlovi su prvi došli do vođstva u 15. minutu, kada je strelac bio Stanković. Međutim, gosti su znatno bolje otvorili drugo poluvreme i golovima Morabitija i Buzambe došli do preokreta.

Selektor Ivančić

Ipak, zahvaljujući velikoj borbi, ali i prisebnosti Tomića u 37. minutu domaćin je stigao do izjednačenja. Taj pogodak dao je krila Ivančićevom timu, koji je u samoj završnici preko iskusnog Rajčevića mogao i do slavlja. Ovu odličnu utakmicu obeležio je golman Deusa Aleksa Antonić, koji je blistao na golu Srbije.

Drugu šansu za pobedu protiv Holanđana Orović će imati sutra u Zrenjaninu od 19 časova.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Slobodan Rajčevićreprezentativni fudbalMiloš SimićMarko Perićfutsal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara