""
""

Nova bomba PSŽ je Pol Pogba! Pare nisu problem...

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.11.13. | 18:34

Ugledni Frans fudbal piše da će Sveci pokušati da se preko Mina Rajole dokopaju sjajnog veziste koji je odrasatao u okolini Pariza, a trenutno blista u Juventusu

Mnogi se slažu da je Pol Pogba u ovom trenutku možda i najbolji mladi vezista Evrope. Francuz igra fenomenalno u Juventusu, ustalio se i u reprezentaciji Francuske i nije ni čudo što je privukao pažnju najvećih evropskih klubova. Šuškalo se da ga snimaju Čelsi i Real, ali izgleda da je PSŽ najozbiljnije zagrizao.

Izabrane vesti

Ugledni Frans Fudbal prenosi da će PSŽ narednog leta krenuti u ofanzivu na talentovanog vezistu. I sam predsednik Stare dame Andrea Anjeli je pre nekoliko meseci izjavio da italijanski klubovi, pa i njegov Juventus nisu u stanju da zadrže najbolje igrače zbog finansijske inferiornosti u odnosu na PSŽ, Čelsi, Real Madrid i ostale najbogatije klubove Starog kontinenta. U tom kontekstu je jasno pomenuo Pogbino ime i nije teško zaključiti da su se u Torinu unapred predali u ovoj borbi.

Pogba ima ugovor sa Juventusom do 2016. godine, a pregovori o produženju nisu ni na vidiku. Navodno je PSŽ spremio mega ponudu koju ni Juventus ni Pogba neće moći da odbiju. Juventusu bi pripalo minimum 30 miliona evra na ime obeštećenje, što i nije loše s obzirom da su ga doveli kao slobodnog igrača iz Mančester Junajteda. Takođe, Frans Fudbal piše da će Pogbi biti ponuđeni fantastični finansijski uslovi, a navodno je reč o sumi od osam cifara, što u prvodu znači minimum 10 miliona evra po sezoni.

Ključ transfera bi mogao da bude Pogbin menadžer Mino Rajola, koji je u prisnim odnosima sa čelnicima PSŽ, a najviše zahvaljujući tome u Pariz su stigli njegovi klijenti Zlatan Ibrahimović, Maksvel, Gregori Van der Vil, Blaz Matudi... 

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFrancuskaItalijaJuventusLiga 1Mino RaiolaPari Sen ŽermenPol PogbaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara