""
""

Notingem odbranio Trofej Brajana Klafa, Derbi opet drugi tim Istočnog Midlendsa! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.11.15. | 22:25

Notingem ovim rezultatom nije samo zadovoljio apetite navijača koji kao i uvek najviše uživaju u trijumfima nad velikim rivalom, već je prekinuo niz od osam utakmica bez pobede

Šta je to što povezuje Notingem Forest i Derbi Kaunti? Odgovor je Brajan Klaf, legendarni trener koji je sa obe ekipe šampion Engleske, kao i derbi Istočnog Midlendsa koji uvek izaziva veliku pažnju javnosti.

Izabrane vesti

Večeras je, kao i u januaru ove godine, kada su se prethodni put sastali, slavi Notingem Forest, ovaj put sa 1:0 kao domaćin u 16. kolu Čempionšipa.

Šumari su tako sačuvali u svojim vitrinama Trofej Brajana Klafa, pehar koji nosi ime slavnog trenera i dodeljuje se posle svakog duela Notingema i Derbija.

Notingem ovim rezultatom nije samo zadovoljio apetite navijača koji kao i uvek najviše uživaju u trijumfima nad velikim rivalom, već je prekinuo niz od osam utakmica bez pobede.

Sa druge strane, fudbaleri gostujuće ekipe večeras su u Notingemu prekinuli sjajan ovosezonski niz od 10 mečeva bez poraza.

Ispostavilo se da je pitanje pobednika rešeno u petom minutu, kada je povremeni portugalski reprezentativac Nelson Oliveira koji se dobro snašao i udarcem sa ivice kaznenog prostora doneo radost Šumarima.

ČEMPIONŠIP – 16. kolo:

Petak:
Notingem Forest – Derbi 1:0 (1:0)
/Oliveira 5/

Subota:
13.30 Hadersfild – Lids Junajted
16.00 Blekburn – Brentford
16.00 Bolton – Bristol Siti
16.00 Brajton – MK Dons
16.00 Kardif Siti – Reding
16.00 Čarlton – Šefild Vensdej
16.00 Fulam – Birmingem Siti
16.00 Hal Siti – Midlzbro
16.00 KPR – Preston
16.00 Roteram – Ipsvič
16.00 Vulverhempton – Barnli

(FOTO: Action Images)


tagovi

Notingem ForestNelson OliveiraEngleskaDerbi kauntiČempionšipBrajan Klaf

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara