"Kristijan Atsu"
"Kristijan Atsu"

Njukaslove pripreme za Premijer ligu - Atsu ostaje za 7.000.000

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.05.17. | 17:52

Epizoda u Čelsiju je završena

Kristijan AtsuPrvo pojačanje za povratničku sezonu u Premijer ligi! Doduše, ne baš i novajlija u taboru Njukasla. Rafael Benitez očigledno je zadovoljan igrama Kristijana Atsua na Sent Džejms Parku, pa je upravi kluba dao zeleno svetlo da otkupi ugovor 25-godišnjeg veziste iz Gane.

Prema navodima ostrvskim medija otkup Atsuovog ugovora biće vredan oko 7.000.000 evra. Ako on pristane na platu naravno.

Izabrane vesti

Atsu je ove sezone odigrao 32 ligaške utakmice za Svrake i postigao pet golova. Početak nije bio idealan, finiš za svaku pohvalu. Uostalom, bio je strelac u ključnoj pobedi od 4:1 protiv Prestona, pa ponovo na gostovanju kod Kardifa (0:2).

Kristijan Atsu je u Čelsi stigao na leto 2013. iz Porta kome je na ime obeštećenja pripalo oko 4.000.000 evra. Ali u Londonu nije dobio šanse, pa su ga Plavci slali na poajmice u Vitese, Everton, Bornmut, Malagu i zatim Njukasl.

Sada ga je Benitez uzeo pod svoje. Ali biće samo prvi u nizu, jer je vlasnik Majk Ešli već rekao šefu struke i direktoru Liju Čarnliju da imaju dozvolu da potroše i poslednju paru koju će Svrake zaraditi od promocije u elitu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaKristijan AtsuPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara