""
""

Njukasl nikada nije bio lošiji, a on misli da je najbolji u Premijer ligi!

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.05.15. | 16:31

Pedantni Englezi su napravili tabelu od 1. januara do danas, na kojoj je Karverov Njukasl na ubedljivoj poslednjoj poziciji sa svega devet bodova u 16 utakmica i gol razlikom "minus 18"

Menadžer Njukasla Džon Karver smatra da je u ovom trenutku najbolji trener u Premijer ligi, bez obzira na to što je njegov tim vezao osam uzastopnih poraza i nalazi se na korak od ispadanja iz Premijer lige.

Izabrane vesti

Pedantni Englezi su napravili tabelu od 1. januara do danas, na kojoj je Karverov Njukasl na ubedljivoj poslednjoj poziciji sa svega devet bodova u 16 utakmica i gol razlikom "minus 18"!
"Ja i dalje mislim da sam najbolji trener u Premijer ligi. To je ono što ja mislim i u tome nema ništa loše. Nastavljam da radim, ako imam pravi alat, mogu da odradim posao. Sve ovo što radim, radim na maksimumu svojih mogućnosti i to ću činiti i u naredne tri nedelje", rekao je Karver.

Svrake u ovom trenutku imaju svega dva boda više od Sanderlenda koji je prvi ispod crte u opasnoj zoni, ali ima i utakmicu manje. Olakšavajuća okolnost za Njukasl je činjenica da imaju prilično lagan raspored do kraja. Na svom terenu dočekuju VBA i Vest Hem, a u međuvremenu idu na noge praktično već prežaljenom Kvins Park Rendžersu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaEngleskaDžon Karver

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara