"Valter Zenga"
"Valter Zenga"

Ništa od smene Zvezdinih trenera na Sardiniji: Zenga odbio Kaljari!

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.12.14. | 13:31

„U ovom trenutku želim da ostanem u Dubaiju iz ličnih i profesionalnih razloga. Želim da doprinesem razvoju fudbala u ovom delu sveta“, rekao je Italijan

Valter Zenga

Zenga neće biti Čehov naslednik! Valter Zenga imao je ponudu Kaljarija da nasledi klupu tog tima nakon otkaza Zdenjeku Zemanu, ali je nekadašnji legendarni golman Intera odbio je posao na jugu Italije.

Izabrane vesti

Čim je Čeh razrešen dužnosti šefa struke u Kaljariju počele su spekulacije o imenu njegovog naslednika. Glavni favorit bio je Zenga kojem je posao i ponuđen, ali je Italijan odlučio da ostane ne Bliskom istoku i zahvali se predsedniku Đuliniju na ponudi.
„Želim da se zahvalim predsedniku Tomasu Đuliniju i svima u Kaljariju zbog toga što su hteli da ja vodim klub, ali nažalost moram da odbijem. U ovom trenutku želim da ostanem u Dubaiju iz ličnih i profesionalnih razloga. Želim da doprinesem razvoju fudbala u ovom delu sveta. Ostaje zadovoljstvo što sam doveden u vezu sa klubom velike tradicije kakav je Kaljari i njegovom upravom koja ima velike ambicije“, napisao je iskusni stručnjak na svom Tviter nalogu.

Mesto prvog trenera Kaljarija, dakle, ostaje upražnjeno, a trenutno kao najveći favorit figurira Đanfranko Zola. Takođe, pominje se i ime Delija Rosija, nekadašnjeg trenera Fjorentine.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaItalijaKaljariSerija AValter ZengaZdenjek Zeman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara