"Miguel Arauho na treningu crveno-belih"
"Miguel Arauho na treningu crveno-belih"

Ništa od radikalnih rezova u Zvezdi, prilika za Arauha, Omegu i Stefana Mihajlovića?

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.09.13. | 19:26

Slaviša Stojanović odredio spisak igrača za šesnaestinu finala Kupa Srbije. Povratak kapitena Nenada Milijaša

Miguel Arauho na treningu crveno-belih"Neki igrači su potrošili kredit", rekao je Slaviša Stojanović na konferenciji za novinare pre samo nekoliko sati, ali su se apsolutno svi koji su tokom ove sezone imali značajniju minutažu našli na spisku kandidata za susret sa Proleterom iz Slane Bare u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Doduše, šansu bi mogli da dobiju i oni koji su do sada bili u zapećku poput Miguela Arauha i Omege Robertsa, te Stefana Mihajlovića zbog kojih je spisak proširen sa uobičajenih 18 imena na 21.

Izabrane vesti

Tu su i Bajković, Petković, Mijailović, Krneta, Dauda, povratnik Milijaš, Pečnik, Milunović, Martinović, Vesić, Mladenović, Gogić, Savićević, Vešović, Ninković, Kovačević i Mrđa.

Opet, ko će i zaigrati u sredu od 15.00 sati na stadionu Karađorđe  - tek će se videti.

Neko će morati da se odmori, a s obzirom na to da su u poslednje vreme Miloš Ninković, Darko Lazić, Aleksandar Kovačević, Marko Vešović (da ne nabrajamo dalje) igrali maltene bez minuta predaha, može se očekivati da će neko od njih pauzirati.

Bilo kako bilo, pregršt problema čeka na rešenje. Kao što je i sam Stojanović rekao, realizacija je počela da predstavlja košmar za stručni štab crveno-belih, dok u odbrani toliko škripi da za eksperimente nema vremena.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaMiguel ArauhoRoberts OmegaSlaviša StojanovićSrbijaStefan MihajlovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara