""
""

Ništa od povratka: Tevez opet precrtan!

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.09.14. | 23:24

Iako se očekivalo, Karlitos posle 40 meseci ipak nije dobio poziv selektora Argentine

Izgleda da “pomirenje” nije palo, Karlos Tevez i dalje ostaje “odmetnik” od nacionalnog tima Argentine.

Izabrane vesti

Ni sjajna forma u poslednje vreme nije pomogla Apačeu da se posle 40 meseci odsustva opet nađe na spisku selektor Argentine. Tamošnji mediji su danas najavili da će Tevez dobiti poziv selektora Tate Martina, ali se to nije desilo. Novi strateg Gaučosa je objavio listu igrača na koje računa za prijateljske mečeve sa Brazilom i Hong Kongom 11. i 14. oktobra, ali na njemu nema sjajnog napadača Juventusa.

Priča o netrpeljivosti sa Mesijem je teorija u koju mnogi veruju, jer čak i većina argentinskih medija tvrdi da je to razlog Tevezovog odsustva iz selekcije Gaučosa koje traje od leta 2011.0 godine kada je branio boje Argentine na Kopa Amerika.

Od tada se spekuliše da je Karlitos u tihom ratu sa Mesijem i njegovim kumom Aguerom i da zbog njihovog lobija ne dobija pozive selektora. Sabelja ga je tri godine zaobilazio, a očigledno se situacija nije promenila ni dolaskom Tate Martina na klupu Gaučosa.

Na Martinovom spisku nema velikih promena u odnosu na tim koji je igrao na Mundijalu. Od bitnijih igrača nedostaju Palasio, Laveci i Garaj, ali su pozive dobili Lamela, Pastore i Gaitan koji nisu bili na mundijalskom spisku.

SPISAK ARGENTINE

Golmani: Serhio Romero (Sampdorija), Nauel Guzman (Tigre)
Odbrana: Markos Roho (Mančester Junajted), Federiko Fernandez (Svonsi), Pablo Zabaleta (Mančester Siti), Martin Demikelis (Mančester Siti), Mateo Musakio (Viljareal), Santjago Verđini (Sanderlend)
Vezni red: Havijer Maskerano (Barselona), Lukas Bilja (Lacio), Havijer Pastore (PSŽ), Roberto Pereira (Juventus), Anhel Di Marija (Mančester Junajted), Erik Lamela (Totenhem), Enco Perez (Benfika), Nikolas Gaitan (Benfika)
Napad: Lionel Mesi (Barselona), Gonzalo Iguain (Napoli), Serhio Aguero (Mančester Siti) 

(FOTO: Action images)


tagovi

ArgentinaEvropaItalijaJuventusKarlos TevezLionel Mesireprezentativni fudbalSerija ATata Martino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara