""
""

Ništa od povratka Kake u Milan!

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.01.13. | 21:40

"Pregovori o povratku Kake su propali. U ovom trenutku prosto je nemoguće realizovati transfer zbog problema oko obeštećenja. Svi ostali detalji su bili dogovoreni, ali smo zbog visokog obeštećenja odlučili da se povučemo iz pregovora", rekao je razočarani Galijani

 

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani izjavio je da su pregovori sa Real Madridom o povratku Kake u redove Rosonera propali.  Mediji su poslednjih nekoliko dana pisali o senzacionalnom povratku bivšeg najboljeg igrača Evrope i sveta u klub u kojem je postigao najbolje rezultate u karijeri, međutim, izgleda da od celog posla neće biti ništa.

Izabrane vesti

Kaka je u periodu od 2003. do 2009. godine nosio crveno-crni dres i za to vreme postao miljenik publike na San Siru, a na 270 utakmica postigao je 95 golova, uz 46 asistencija. Međutim, iako je postojala velika želja i Brazilca i Milana, finansije predstavljaju veliki problem u realizaciji ovog transfera, što je potvrdio i sam Galijani
"Pregovori o povratku Kake su propali. U ovom trenutku prosto je nemoguće realizovati transfer zbog problema oko obeštećenja. Svi ostali detalji su bili dogovoreni, ali smo zbog visokog obeštećenja odlučili da se povučemo iz pregovora", rekao je potpredsednik Milana.  

Rosoneri su tokom leta takođe želeli da vrate nekada sjajnog brazilskog plejmejkera, međutim, iz sličnih razloga je i tada propao kompletan posao.  Od kako je došao u madridski Real karijera 30-godišnjeg Kake krenula je silaznom putanjom, nije uspeo da se ustali u prvoj postavi, a ove sezone odigrao je ukupno 12 utakmica u svim takmičenjima, i postigao dva gola, uz dve asistencije.

(FOTO: Action images)


tagovi

Evropagatuzo i kakaItalijaMilanPrimeraReal MadridSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara