""
""

Ništa, ništa, pa - bomba! Nije Arsenal, Malkom ide u Totenhem

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.01.18. | 14:35

Čekamo zvaničnu informaciju

Ništa, ništa, pa - bomba!

Izabrane vesti

Ni traga, ni glasa od Totenhema ove zime, sve dok se juče nije pojavila informacija da Totenhem pregovara sa Pari Sen Žermenom oko Lukasa Moure. Možda ta vest i jeste tačna, ali uticajni brazilski UOL tvrdi, a renomirani list Figaro prenosi sledeće - Totenhem je dogovorio transfer Malkoma iz Bordoa! 

I to baš onog Malkoma koga su mediji povezivali sa Arsenalom prethodnih sedmica. UOL piše da će Totenhem uplatiti obeštećenje od 40.000.000 evra, plus još 10.000.000 evra u raznim bonusima. Što je uprava Bordoa prihvatila oberučke. 

Ova priča ima smisla. Malkomovi agenti su bili nedavno u Londonu, ali ne na razgovorima sa Arsenalom, već Totenhemom (takođe Severni London). Mauricio Poketino je bio zadovoljan tokom razgovora i pregovori su brzo završeni, a ugovor bi trebalo da bude potpisan na pet i po ili čak šest i po godina.

Dok ne dobijemo zvaničnu informaciju ostaje otvorena mogućnost i da ostane na pozajmici u Bordou do leta, mada je to malo verovatno. Bilo kako - Totenhem bi mogao ove zime da dobije ozbiljno pojačanje. 

Naravno, pod uslovom da UOL ne greši. A oni retko maše kada se radi o njihovim igračima.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArsenalBordoEngleskaEvropaFrancuskaLiga 1MalkomPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara