"Dragoljub Bekvalac"
"Dragoljub Bekvalac"

Nišlije u manastir Sopoćani, pa u Pazar po bodove

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.12.13. | 13:34

Svaka pomoć je dobrodošla kad putuješ na noge rivalu koji pred domaćom publikom samo jednom nije uspeo da slavi

Dragoljub BekvalacJedan od derbija poslednjeg jesenjeg kola Superlige igraće se u Novom Pazaru gde će sedmoplasirani tim  šampionata Srbije ugosti Radnički iz Niša, koji prema rečima trenera Dragoljuba Bekvalca nema nameru da rivalima prepusti visoku treću poziciju.
"Sastaće se dve kvalitetne ekipe. Pazar će imati prednost domaćeg terena i veliku podršku navijača. Oba sastava se dobro poznaju, pa neće biti iznenađenja. Domaći trener je napravio evropsku ekipu sa visokim ambicijama", hvali Bekvalac rivala u izjavi za MOZZART Sport, ali to ne znači da će Nišlije na teren stadiona kraj Jošanice izaći sa belom zastavom.

Iako, priznaje Bekvalac, takav plasman iznenađuje i ljude iz kluba sa Čaira.
"Na početku sezone nismo baš očekivali ovako dobar plasman, malo je prebrzo došao, ali jedan poraz vodi na šestu poziciju tako da u Pazaru moramo izboriti pozitivan rezultat. Takođe, moramo se tamošnjoj publici, koja poznaje fudbal, predstaviti u što lepšem svetlu".

Izabrane vesti

Na raspolaganju imate sve ključne igrače?
"Jedino Paunović nije potpuno spreman, ali će biti na klupi. Posle treninga krećemo na put, posetićemo i manastir Sopoćani, koji se nalazi 17 kilometara od Novog Pazara, možda nam to malo pomogne da stignemo do dobrog rezultata", zaključio je trener Bekvalac.

Piše: Đurđe Mečanin; Foto: Star Sport
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Dragoljub BekvalacRadnički NišSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara