"Dragan Ćirić"
"Dragan Ćirić"

Nikoliću odbrojani dani? Ćirić neće ni da potvrdi, ali ni da ospori vest o smeni trenera

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.12.14. | 13:14

Ivan Tomić će po svemu sudeći od srede biti šef struke Partizana. Pitanje je samo kako će nova uprava obrazložiti odluku o smeni čoveka koji je osvojio jesenju titulu uz šest bodova prednosti nad Crvenom zvezdom?

Dragan ĆirićU fudbalu se ne živi od stare slave. U Partizanu izgleda ni od trenutnih rezultata?! Trener Marko Nikolić bi naime vrlo lako mogao da bude smenjen iako je tokom jesenje polusezone stekao šest bodova prednosti nad Crvenom zvezdom, najbližim rivalom u šampionskoj trci.

Vest je objavio Sportski žurnal, a u Humskoj se nisu pretrgli da je demantuju.
"Ne mogu da potvrdim tu informaciju niti da je osporim. Sve je to u nekim razgovorima i pričama. Suvišno je bilo šta komentarisati na tu temu i ja bih se ipak uzdržao od komentara. Ovo mi je tek drugi dan na poslu. Ne znam ništa i samo mogu da kažem da ćemo imati sastanke i da je sve otvoreno", rekao je novoimenovani sportski direktor crno-belih Dragan Ćirić i ostavio fudbalsku čaršiju da nastavi da spekuliše sa Nikolićevim statusom.

Izabrane vesti

Misteriju nije mogla da razreši ni portparolka Biljana Obradović koja se potom obratila novinarima.
"Za sutra u 15 sati zakazan je sastanak Sekretarijata, a u sredu je Upravni odbor i do tada se niko neće oglašavati", rekla je Obradovićeva da bi na potpitanje zbog čega je zakazan Sekretarijat odgovorila: "Vi ste novinari, vi to bolje znate".

Stiče se dakle utisak da su Nikoliću odbrojani dani u Partizanu i da je na novom rukovodstvu kluba da pronađe način na koji bi to saopštila javnosti. Jer iza Nikolića su rezultati, dva dobijena večita derbija… Nije bilo dovoljno.

Zbog čega? Pitanje je koje čeka odgovor. Ekipa čeka novog trenera. Žurnal je naveo da bi to trebalo da bude Ivan Tomić. Izgleda već od srede.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Biljana ObradovićDragan ĆirićMarko NikolićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara