"Predstavnici Partizana i Lovćena"
"Predstavnici Partizana i Lovćena"

Nikolić prekršio sopstveno pravilo: Dođite na stadion i pomozite ljudima Bajine Bašte

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.06.14. | 17:54

Partizan i Lovćen u nedelju od 18 časova igraju humanitarni susret u Užicu

Predstavnici Partizana i LovćenaPrvi meču najavi nove sezone za fudbalere Partizana ima prefiks – humanitarni. Crno-beli će u nedelju od 18 časova na stadionu Slobode u Užicu odigrati kontrolni susret sa cetinjskim Lovćenom sa kojeg će kompletan prihod biti proslećen u fond za saniranje štete od nedavnih poplava u Bajinoj Bašti.

Ulaznice za ovaj susret koštaju 200 dinara, a treneri oba kluba Marko Nikolić i Mojaš Radonjić pozvali su publiku da donacijama uveliča događaj u kome će sport biti u drugom planu.
Zadovoljstvo je biti u Užicu, gradu velike sportske i svake druge tradicije. Sa ogromnim zadovoljstvom smo prihvatili poziv, hvala i kolegi Mojašu Radonjiću što se je prihvatio da uoči takmičenja u Evropi odmerimo snage. Inače nemam običaj da pozivam publiku, čak ni na zvanične utakmice, ali kad je ovakav povod u pitanju, sa zadovoljstvom ću da prekršim to pravilio i da uputim apel građanima Užica i okolnih mesta da dođu na stadion i prilogom pomognu građanima Bajine Bašte. Mi ćemo na terenu pokušati da im nedeljno popodne učinimo prijatnim, iako će nam to biti prvi susret posle šest dana priprema“, naglasio je Marko Nikolić.

Izabrane vesti

Trener crno-belih je dodao da će članovi stručnog štaba Partizan, kao i svi iz igračkog pogona dati određenu novčanu donaciju za  ugrožene od poplava u Bajinoj Bašti.
„Apelujem da na stadion dođe što više gledalaca i da prihod koji se skupi od ulaznica bude od pomoći opštini Bajina Bašta. Nadam se da ćemo pružiti dopadljivu igri, da će ljudi otići zadovoljni sa stadiona“, dodao je kapiten crno-belih Saša Ilić.

(FOTO: partizan.rs) 


tagovi

SuperligaSrbijaLovćenPrijateljske utakmiceFK PartizanMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara