""
""

Muta Nikolić: Nama daju koševe sa centra, a mi ne možemo bacanja…

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.04.13. | 19:43

“…zato i ne igramo Evroligu”, aludirao je trener Radničkog iz Kragujevca na promašene šuteve u završnici meča sa Zvezdom

 

Ljut je bio Miroslav Nikolić posle poraza od Crvene zvezde, nije čestitao kolegi Dejanu Radonjiću, a gnev se mogao uočiti i tokom konferencije za medije, na kojoj je za poraz u dramatičnoj završnici okrivio svoje igrače.
Koncentacija nam je pala u završna dva minuta i izgubili smo. Tražio sam da Stiven Marković prenese loptu, a Ćapin ide na dva, međutim, igrači nisu primili tu informaciju. Nama neki u Užicu sa centra igrališta daju koševe, a mi ne možemo otvorene šuteve i bacanja da pogodimo. Za razliku od nas, Zvezda je pogađala, zato oni igraju Evroligu, a mi ne”, rekao je rekao je trener Radničkog iz Kragujevca posle izgubljenog polufinala ABA lige.

Izabrane vesti

Nikolić nije imao objašnjenja za katastrofalnu završnicu njegove ekipe, koja je u završna tri minuta ušla sa 78:72.
Računali smo da ćemo sa 80 poena dobiti utakmicu, ali nismo uspeli da damo koš dva minuta i 55 sekundi. Promašili smo bacanja, iako je Teriko Vajt NBA igrač. Da smo dali jedno bacanje pravili bismo faul i imali devet sekundi da završimo. A, onda smo došli u situaciju da u poslednjem napadu imamo otvoren šut za pobedu”.

Šef struke ekipe iz Kragujevca na još je dodao:
Sve ste videli, toliko razumete, imali smo ih. Tokom cele utakmice smo promenili drugačiju taktiku u odbrani, provocirali smo Zvezdine igrače da šutiraju. Većim delom utakmice je bilo u redu. Oni su bili nervozniji, pa poveli devet razlike, ali smo smogli snage za preokret, taman kako bi trebalo da se dobije institucija kao Zvezda.”

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaF4 ABAJadranska ligaMiroslav NikolićRadnički NišSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara