"Marko Nikolić"
"Marko Nikolić"

Nikolić: Fascinantno! Sad još samo da zadržimo okosnicu tima i dovedemo pojačanja

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.12.14. | 17:41

"Golim okom je vidljivo da su nam na nekim pozicijama pojačanja neophodna", dodaje trener Partizana

Marko NikolićŠest bodova prednosti za srećne novogodišnje praznike svih u Humskoj. Marko Nikolić veoma je zadovoljan posle pobede nad Borcem na kraju prvenstvene polusezone. I ne samo zbog 5:1 na Topčiderskom brdu, već i zbog celokupnog utiska koji je Partizan ostavio u prvih šest meseci takmičarskog ciklusa.
"Sad kad je sve gotovo koristim priliku da svakom igraču Partizana čestitam što je na fascinantan način odradio jesenju sezonu živeći i radeći u ne baš lakim uslovima. Sve sportske ciljeve smo ostvarili. Imamo šest bodova više od Crvene zvezde i pobedu u večitom derbiju. U polufinalu smo Kupa i napravili smo iskorak u Evropi gde imamo šansu da protiv Asterasa poboljšamo bodovni učinak. Iako smo isrcpljeni do krajnjih utakmica", naveo je Nikolić na konferenciji za novinare posle duela sa Čačanima i potom se osvrnuo na sam tok utakmice.
"U prvom poluvremenu smo igrali konfuzno i igrali smo loše. Praktično smo iz otete lopte dali izjednačujući gol. Nismo mogli ni da sanjamo da ćemo u ovakvom sastavu istrčati na teren s obzirom na povrede. Izvlačili smo poslednje atome snage. Ulaskom Saše Ilića i Andrije Živkovića na pravi način okrenuli smo ritam utakmice i na kraju delovali atraktivno i lepo za oko.  Moram da pohvalim i navijače. Lepo je kad publika stane uz nas uprkos lošem reztultatu u igri u prvom poluvremenu. I ona poštuje sve ovo što su fudbaleri Partizana ove sezone uradili".

Međutim, Nikolić ne može da bude sasvim opušten pred zimsku pauze. Mogao je to mnogo puta da vidi na primeri nekih svojih prethodnika. Bliži se početak prelaznog roka. U Humskoj je kasa prazna…
"Bilo bi fenomenalno kad bismo u njoj uspeli da zadržimo okosnicu tima, ali i da se pojačamo, jer golim okom je vidljivo da nam je to na nekim pozicijama potrebno", ističe Nikolić koji će na odmor otići "tek" posle utakmice sa Asterasom u Ligi Evrope.

Izabrane vesti

Kolega iz Borca Bogić  Bogićević mogao je samo da sportski prizna da je njegov tim zasluženo izgubio.
"Borac je 60 minuta igrao onako kako bi trebalo da igra, ali po ulasku Saše Ilića i Andrije Živkovića nismo imali šanse da se odbranimo. Bilo je pitanje samo koliko ćemo golova primiti do kraja utakmice. Borac generalno teško daje golove i kad smo u zaostatku onda nam je mnogo teško da se vratimo".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bogić BogićevićBorac ČačakMarko NikolićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara