Nije umrla priča sa Fekirom! Ali prvo Šaćiri...

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.06.18. | 17:02

Liverpul nastavlja punom parom

Liverpul nije spalio sve mostove sa Lionom za trabsfer Nabila Fekira, ali šanse nisu velike. Pitanje Fekirovog dolaska na Enfild je i dalje otvoreno, ali pre toga će Redsi krenutu u ofnazivu na Džerdana Šaćirija.

A kako ostrvski mediji szanaju, njegov transfer nema nikakve veze sa Fekirom. Francuzu je namenjena uloga u veznom redu, Šaćiri je palniran kao potpora udarnom trilingu u napadu Maneu, Salahu i Firminu.

Izabrane vesti

Klop ga je želeo i dok je bio trener Borusije. Kada mu je Bajern ukrao Gecea, on je pokušavao da dovede Šaćirija kao zamenu. Još interesantnije je da je i Liverpul želeo Šaćirija pre Klopovog dolaska, čak su se bili dogovorili sa Švajcarcem, ali je Gvardiola ipak odlučio da ga pošalje u Inter. Izgleda da je kucnuo čas da se ujedine Liverpul, Klop i Šaćiri.

Švajcarac sigurno napušta Stouk koji je ispao u Premijer ligu, a cena mu je bagatelan - 12.000.000 funti (oko 13.500.000 evra). Stouk se nada da bi neko mogao da ponudi više, ali teško da će doći do toga. Redsi očekuju da će završiti posao posle Mundijala...

Istovremeno, postoje tanke nade da bi opet mogla da oživi priča oko Fekira. Redsi su navodno bili sumnjičavi oko stanja njegovog kolena zbog čega je transfer od 60.000.000 propao. Ipak, iz Francuske stižu informacije da je Liverpul blefirao i da je povredu iskoristio kako bi u poslednjem trenutku snizio cenu. Nešto slično su pokušavali sa Van Dajkom prošlog leta kada su u poslednjem trenutku snizili ponudu i navukli gnev Sautemptona.

Igrač je očajan u nameri da dođe u Liverpul. Već je dogovorio petogodišnji ugovor, sve detalje, izabrao broj na dresu, fotografisao se u dresu Liverpula... Fekir preklinje klubove da opet sednu za pregovarački sto i zato još ne treba potpuno precrtati mogućnost da ipak završi na Enfildu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Nabil FekirDžerdan ŠaćiriLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara