"Vardi kada ga je Ranijeri menjao"
"Vardi kada ga je Ranijeri menjao"

Nije to onaj Lester! Sautempton je voćka čudnovata, Lisice polomiše zube (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.10.16. | 17:07

Na King Pauer stadionu – 0:0

Vardi kada ga je Ranijeri menjaoNije to onaj Lester. Nije to onaj šampion koji je kako god igrao pobeđivao. Nema više one iskre, nema one ideje. Za mnoge očekivano, ali ni Sautempton nije mogao da savlada. Na King Pauer stadionu – 0:0 i samo jedan udarac u okvir gola Svetaca.

Da je Čarli Ostin bio pribraniji mogao je Sautempton do celog plena. Meč je obeležila anemična igra domaćina, posed lopte gostiju, žaljenje Džejmija Vardija kada ga je Klaudio Ranijeri izmenio polovinom drugog poluvremena i kao proizvod svega toga nula na semaforu.

Izabrane vesti

U prvom poluvremenu Lester nije uspevao da postavi igru onako kako njemu odgovara i onako kako je mleo protivnike prošle godine. Sautempton je došao da odigra kuražno i to mu jeišlo od ruke. Najopasniji po gol domaćina bio je Čarli Ostin koji igra sjajan fudbal, trese mreže redovno u poslednje vreme i dosta je namučio Šmajhela.

Naravno, u tome mu je dosta pomagao Dušan Tadić, čovek zadužen za kreaciju u igri Svetaca i koji je imao par lepih i vragolastih poteza.

Vardi i Islam Slimani nisu delovali previše loše u napadu Lisica, ali je nekako lopta išla previše sporo ka njima dvojici. Generalno je atmosfera bila previše usporena, King Pauer nije goreo kao što smo to navikli. Šampion se mučio.

Nije to bila ona igra koja je krasila tim Klaudija Ranijerija, nedostajalo je krvi, nedostajalo je brzine koja je potrebna da bi se nadtrčala i nadmudrila tako čvrsta i rigidna ekipa poput Sautemptona.

Sveci su i u drugom delu bili opasniji, najviše Ostin koji je mučio Šmajhela, Ranijeri je morao nešto da promeni i uveo je Šinđija Okazakija u igru umesto Vardija u 66. minutu što se engleskom napadaču nikako nije dopalo, ali se pozdravio sa Ranijerijem prilikom izlaska.

Ranijeri je kasnije izmenio i Slimanija i uveo Uljou. Očigledno da nije zadovoljan učinkom svoja dva startna špica jer je njegov tim za ceo meč uputio jedan udarac u okvir gola.

Sautempton je imao loptu u nogama, imao kontrolu meča i sa ovim bodom mogu Sveci da budu zadovoljni, pa čak i da žale što nisu došlo do celog plena.

Ako tražimo boljeg rivala – onda je to danas bio Sautempton.

PREMIJER LIGA - 7. KOLO:

Petak:

Everton – Kristal Palas 1:1 (1:0)
/Lukaku 35 – Benteke 50/

Subota:

Svonsi – Liverpul 1:2 (1:0)
/Fer 8 – Firmino 54, Milener 84 pen/

Hal – Čelsi 0:2 (0:0)
/Vilijan 61, Kosta 67/

Sanderlend – Vest Bromvič 1:1 (0:1)
/Van Anholt 83 - Šadli 35/

Votford – Bornmaut 2:2 (0:1)
/Dini 50, Sakses 65 - Vilson 31, King 62/

Vest Hem - Mildzbro 1:1 (0:0)
/Paje 57 - Stuani 51/

Nedelja:

Mančester Junajted – Stouk 1:1 (0:0)
/Marsijal 69 - Alen 82/

Lester – Sautempton 0:0

15.15 Totenhem – Mančester Siti
17.30 Barnli – Arsenal

(Foto: Action images)


tagovi

SautemptonPremijer ligameđunarodni fudbalLester SitiIslam SlimaniEvropaEngleskaDžejmi Vardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara